StoryEditorOCM
SportVELJKO MRŠIĆ

‘U ponedjeljak u ranim jutarnjim satima osjetio sam jaku bol u prsima i pozlilo mi je...‘

Piše Dražen Žura
2. ožujka 2021. - 17:38

Nedugo nakon završetka utakmice između Zadra i Partizana u Krešinom domu i velike zadarske pobjede u ABA ligi, raspoloženje trenera Veljka Mršića, ujedno izbornika košarkaške reprezentacije Hrvatske, bilo je na zavidnoj razini. Jedno od pitanja koje mu je bilo upućeno glasilo je: "Treneru kako zdravlje"? Brzo je odgovorio, kako se osjeća dobro!

Sutradan je odradio i dvoboj protiv Zaboka, momčad Zadra je izgubila, ali nam je Mršić otkrio kako je upravo toga dana nakon dugo vremena ponovno počeo izraženije kašljati. Poznata nam je njegova priča oko COVID -a 19, što bi moglo imati izravne veze sa sadašnjim stanjem, misli Mršić, međutim, riječ treba prepustiti struci , zadarskim kardiolozima.

- U ponedjeljak u ranim jutarnjim satima osjetio sam jaku bol u prsima i pozlilo mi je, međutim, brzo sam došao k sebi i odmah nazvao našeg fizioterapeuta Mladena Babića, požalio mu se i on me je odmah odvezao na OHB prijam u zadarsku bolnicu , odakle sam premješten na Odjel za kardiologiju i nadamnom se vrše sve potrebne liječničke pretrage. Između ostalog i koronarografija! U ovom trenutku se osjećam puno bolje, pa vjerujem da će i dalje sve ići u tomu smjeru, jer prema onome što mi je rečeno koronarne arterije nisu začepljene – kazao je Mršić.

Upravo u tijeku našeg razgovora stigla je liječnička vizita, pa je Veljko nakratko prekinuo vezu...Javio se nedugo zatim, podosta raspoložen....

- Mogu još dodati kako su nalazi uredni, nadam se da ću u srijedu na kućnu njegu, ono što je gotovo pa sigurno, slijedi mi dva do tri tjedna odmora. Doista , nije vrijeme za bilo kakvo neodgovorno ponašanje, moram prihvatiti stanje kakvo jeste, jer evo nakon što sam mislio kako je je koronavirus iza mene, po drugi put sam morao potražiti liječničku skrb. Zato ću još jednom ponoviti baš kao na Božić, dan nakon što sam "završio na kisiku": " Covid -19 nije šala kako neki misle"! - zaključio je Mršić

20. travanj 2024 08:44