StoryEditorOCM
SportHV POSEDARJE

U humanitarnoj akciji za mladog Karla Magaša dosada prikupljeno 14 tisuća kuna

Piše Ivica GJERGJA
2. ožujka 2021. - 15:23

U humanitarnoj akciji "SVI ZA KARLA", koju u ime HV Posedarje vode Lovre Klanac i Ivan Šimurina, a kojom se prikupljaju sredstva za liječenje mladog Karla Magaša, dosada je prikupljeno 14 tisuća kuna. Akcija još uvijek traje, a mnogi klubovi iz Hrvatske i BiH su dali svoje dresove kako bi se prikupila novčana sredstva koja Karlu trebaju za lijek koji nije na listi HZZO-a.

Podsjetimo da je Nogometi savez Zadarske županije darovao svoje dresove reprezentativaca Luke Modrića, Danijela Subašića, Šime Vrsaljka, Ivana Santinija, Dominika Livakovića i Dade Prše. Trenutno je najveću cijenu postigao dres najpopularnijeg Ivana Santinija koji je nedavno postao član NK Osijeka, bilo je 3500 kuna.

Evo i nogometnih klubova koji su do sada darovali svoje dresove:

Hrvatski Vitez Posedarje, Hajduk Pridraga, HNK Zadar, Sabunjar Privlaka, ONK Metković, Neretva Metković, Neretvanac Opuzen, Jadran Luka Ploče, Primorac Biograd, BŠK Zmaj, Uskok Klis, OSK Otok, Zagora Unešić, Kamen Podbablje, Zlatna luka, Hajduk Split, Dinamo Zagreb, Zrinjski, Široki Brijeg i Željezničar.

- Zadovoljni smo dosad učinjenim za našeg Karla. Akcija ide dalje, kada je ovako dosad dobro prošlo pitamo se kako će tek biti kada damo na licitaciju dresove Modrića, Vrsaljka, Sube, Livog, Prše i Santinija, rekoše nam u glas Lovre i Ivan nositelje posla u humanitarnoj akciji.

26. travanj 2024 21:34