StoryEditorOCM
SportCURE IZ AŠK BENKOVAC

U Benkovcu se rađaju nove atletske snage, gradonačelnik Bulić ugostio Mateu Ćerinu, Saru Stijepić, Barbaru Pešut i Niku Gašpar

Piše Ivica Gjergja
5. kolovoza 2020. - 18:00

Da se za dobre rezultate brzo dozna vidljivo je i po tome što je gradonačelnik Benkovca, Tomislav Bulić, primio članice AŠK Benkovac predvođene Mateom Ćerinom koja je nedavno postala prvakinja Hrvatske i 'uzela' dvostruku titulu prvakinje Hrvatske (u Čakovcu) na stazi 100 i 200 metara u konkurenciji za mlađe juniore. Prije toga postala je i juniorska prvakinja na 100 metara u Zagrebu. Finalnu utrku je istrčala za 12.24 sekunde.

U mlađoj juniorskoj konkurenciji u štafeti 4x100 metara, Matea je sa Sarom Stijepić, Barbarom Pešut i Nikom Gašpar osvojila broncu.

Matea je uzela ukupno tri zlatna odličja, a kad se tome doda i skok u dalj – brončanu sa 5,51 metara, onda je upotpunjena kolekcija odličja s tendencijom osvajanja novih naslova. Matea to može jer u Benkovcu se rađa nova „atletska kraljica“!

Mateu i njene kolegice iz kluba zbog izvanrednih rezultata ugostio je gradonačelnik Bulić te obećao pomoć i svekoliku podršku, očekujući od njih još bolje rezultate.

26. travanj 2024 18:16