StoryEditorOCM
SportNOGOMETNE ŠETNJE

Od nogometnog Kupa županije, preko Hajduka iz Pridrage, do - careva gradelijade! Evo što se događa

Piše Ivica Gjergja
4. kolovoza 2020. - 17:38

Izvršni odbor Nogometnog saveza Zadarske županije donio je odluku vezanu za natjecanje u sezoni 2020/21 godini, kao i termin odigravanja Kupa za 2020 godinu. Tako će na teren četvrtfinalisti kupa već 12. i 13. kolovoza. Finale se očekuje 22. kolovoza. Određen je termin za narednu sezonu i to 5. i 6. rujna igraju se utakmice. Mora se pratiti stanje s korona virusom, kao i odluke stožera o eventualnom razbuktavanju koje bi mogle narušiti zakazane termine. Što se tiče Kup natjecanja, pitanje je hoće li Primorac iz Biograda ponovo uzeti kup.

JOSIP BABIĆ NOVI IGRAČ TREĆELIGAŠA HV POSEDARJA

Svakako da je jedan od najtalentiranijih mladih igrača Zadarske županije, bivši igrač juniora NK Zadar, Josip Babić. Očekuje se da još više i bolje napreduje dakako uz  kvalitetan rad u HV Posedarju, koji bi mu mogao biti samo jedna stepenica prema višem u nogometu.

IZ ŽUPANIJSKOG LIGAŠA HAJDUKA PRIDRAGA - Jure Karamarko opet u bijelom!

Nama mira - nova Uprava NK Hajduka radi i samo radi, pa su tako  nastavili s pojačanjem igračkih redova. Očevidno je da imaju velike ambicije, ovaj put su „vezali“ uz sebe Juru Karamarka, brzonogog krilnog napadača. Jure je osim Hajduka igrao u Velebitu, Novalji, Zrmanji, Polači i Hrvatskom Leskovcu. Vjeruju u hajduku da će Jure biti vječita opasnost po protivnički gol i da će dobro surađivati s ostalim napadačima.

CAREVI GRADELIJADE: DOPREDSJEDNIK HAJDUKA KOKIČ I S. PEDIĆ

Za varošku feštu idu i gradele. Na njima su se iskazali dopredsjednik Šime Kokić i Stipe Pedić, koji su za manje od tri sata ispekli 120 pljeskavica i usput skuhali pedesetak kukuruza, a sve za pratitelje varošijade. Kako je to bio slasan zalogaj, kazao nam je jedan navijač Hajduka po imenu Šime.

image
Šime i Stipe

- Šime i Stipe su najbolji „master šefovi“ u Pridrazi. Bravo, bilježim se ponoviti isto s gradela!

23. travanj 2024 23:36