StoryEditorOCM
SportPRVA HNL ŽENE

Nogometašice Donata nisu uspjele pobijediti Međimurke, do kraja natjecanja ostala im još dva kola

Piše Ivica GJERGJA
3. travnja 2024. - 14:56

PRVA HNL – ŽENE

Odoše bodovi u Čakovec!

DONAT – MEĐIMURJE 2:3

ZADAR – Igralište SC Višnjik

Sudac: Jelena Pejković Pomoćnici: Jurić i Sarić

DONAT: Vidović, Kanjer, Alić, Matijević, Šarić, Serdar, Pestić 2, Klapan, Bulum, Andrić, Savčić. Još su igrale: Jokić, Silić, Čavić

Trener: Jurica Vuleta

MEĐIMURJE: Bartolić, Fujio 1, Sedmak, Damjanović, Županić, Vujević, Fot, Škrlec, Lewis, Varga 1, Terawaki 1. Još su igrale: Višnjiic, Tkalčec, Katalinić

Trener: Ivan Dizdar

Nogometašice Donata u derbiju začelja poražene su od Međimurja iz Čakovca, te su na taj način i dalje ostale na začelju ljestvice, bez iti jedne pobjede. Kobne su za njih bile Japanke (Fujio i Terawaki), koje su dale golove. Kod Zadranki bolja od ostali bila je Pestić koja je postigla dva gola.

Do kraja natjecanja – sezone ostala su dva kola, pa će Donat na noge Hajduku, a nakon toga im dolazi Gorica. Poslije posljednjeg kola, kreće natjecanje u Ligi za ostanak, a igrat će Donat, Međimurje, Gorica, Agram i Dinamo.

Na ljestvici je Donat posljednji s jednim bodom.

U reprezentaciji U-19 Nikolina Klapan!

Izbornik U-19 Jure Srzić za kvalifikacje za Europsko prvenstvo 2024. godine objavio je popis igračica. Na popisu je i Nikolina Klapan iz Donata. Za naglasiti je i kako još jedna igračica Donata trenutno igra u Italiji Sassuolu - Valentina Dubravica.

01. svibanj 2024 08:12