StoryEditorOCM
SportNE MOŽE DOMA U ZADAR

Nogometaš Ivan Ćurjurić zatočen je u stanu u Mostaru sam, vani ne može pa upražnjava vježbe u stanu kako bi održao ritam rada i snagu

Piše Ivica Gjergja
31. ožujka 2020. - 10:39

Jedan od sportaša – nogometaš koji ne može doma u Zadar - je i Ivan Ćurjurić, trenutno igrač Zrinjskog iz Mostara. Naime, rekli bi tako blizu, a tako daleko, samo dva i po tri sata vožnje dijeli ga od Mostara do njegovih Poljica, gdje mu živi obitelj (supruga i dva sina).

​Zatočen je u stanu u Mostaru sam, vani ne može pa upražnjava vježbe u stanu kako bi održao ritam rada i snagu, a sve po preporuci trenera, njegovom planu i programu. Porazgovarali smo s njim, evo što je rekao:

- Granice su zatvorene, nigdje ne mogu, ostao sam u Mostaru, no sve bi lako „pregrmio“ da me ne dijeli dva, tri sata od sinova i supruge, fale mi. No što je tu je, a ovdje je trebala sezona trajati do kraja svibnja, do kada mi traje ugovor, no nešto govore da će trajati do kraja lipnja, a ja imam ugovor do 31. svibnja, malo čudna situacija. Ostaje mi da se dogovorim s klubom i čekam otvorenje granice, kako bi moga do svojih Poljica.

19. travanj 2024 08:19