StoryEditorOCM
SportHNK ZADAR

MLAĐI UZRASTI USPJEŠNI: Kadeti i juniori prvaci Dalmacije!

Piše I.Gjergja
23. svibnja 2022. - 19:13

U Makarskoj se u 29. kolu kadeti Zadra u srazu sa Zmajem 2:1 (strijelci Miletić i Bačić / Milak)  postali prvaci Prve dalmatinske nogometne lige - Središte Split. Tako su igrači trenera Ante Morića kolo prije kraja osvojili 78 bodova od čega 24 pobjede, 3 neriješena, 1 poraz te se u zadnjem kolu u Zadru sastaju sa splitskim Adriaticom.

- Ostvareni rezultati su potvrda dobrog i kvalitetnog  rada u ovoj sezoni. Sve čestitke igračima oni su najzaslužniji za uspjeh. Malo ćemo proslaviti prvo mjesto, a nakon toga kreću pripreme za kvalifikacije za Prvu HNL - rekao je vidno zadovoljan trener kadeta Zadra, kaže Ante Morić.

Juniori Zadra, koji su ranije izborili kvalifikacije za najviši rang, nakon pobjede u Makarskoj 1:0  zgoditkom Glavića postali su i prvaci Prve lige - regije Dalmacije. 

Juniori su ostvarili  u sezoni 24 pobjede i pet poraza.

Kvalifikacijske utakmice će se održati u lipnju.

- Čestitke igračima na osvojenom prvom mjestu. Zahvalio bih i roditeljima igrača koji su dali veliku podršku tijekom sezone te svima koji su pokazali veliku ljubav i privrženost svom gradu i svom klubu. Vjerujem da će tako ostati i do kraja kvalifikacija, rekao je trener juniora Zadra, Zvonimir Jurić.

20. travanj 2024 17:11