StoryEditorOCM
SportFINALE

HV Posedarje i Primorac u srijedu se bore za županijski Kup: hoće li Vitezovi nakon 24 godine donijeti pehar kući?

Piše Ivica GJERGJA
15. lipnja 2021. - 20:46

Domaćin ovogodišnjeg finala županijskog nogometnog Kupa je NK Hajduk iz Pridrage, a u njemu će se susresti dvije najbolje momčadi treće lige, HV Posedarje i Primorac. 

Tako će „Vitezovi“ nakon 24 godine pokušati opet osvojiti Kup, a Primorac potvrditi prošlogodišnju pobjedu. Kod jednog i drugog sastava sve je u najboljem redu, oba ulaze s najboljim postavama, željni igre i dostojna oproštaja od plodne sezone.

Prema saznanjima, navijači „Viteza“ će se samoorganizirano okupiti na rivi već u 15 sati te uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, krenuti put Pridrage kako bi dali potporu svojim igračima, ali izvan igrališta. Očekuje se i dolazak navijača Primorca. 

- Nakon odlične sezone i šestog mjesta na ljestvici kada su nas svi otpisali i govorili da smo glavni favoriti za ispadanje, pokazali smo svima koju kvalitetu i karakter kao ekipa posjedujemo. Kao šlag na kraju ove povijesne sezone u srijedu nas čeka finale županijskog kupa koju Posedarje čeka duge 24 godine. Na tom putu stoji nam Primorac iz Biograda, koji isto ima odličnu ekipu s kojom smo ove sezone odigrali dva međusobna susreta. Ovim putem pozivam naše vjerne navijače da i ovaj put budu naš 12-ti igrač kao i svaku utakmicu do sada i da skupa napravimo povijesni rezultat. Mogu obećati da će ekipa dati sve od sebe i da ćemo „poginuti“ na terenu da dignemo pehar i zaključimo ovu sezonu na najbolji mogući način, kazao nam je Josip Jurjević, „viteško srce“ HV Posedarja.

S druge strane je jedan od najboljih u Primorcu koji je na posljednjoj utakmici s Hrvacama bio dvostruki strijelac: Luka Vodopija.

- Naše susjede i prijatelje iz Posedarja uvažavamo i cijenimo, ali ne damo nikom da govori kako je bolji dok to ne dokaže na nogometnom terenu. Bit ćemo svi raspoloženi za igru, vjerujem da možemo puno toga dobrog napraviti i ponovno uzeti trofej, bio je kratak i koncizan Vodopija.

Finale se igra u Pridrazi u srijedu s početkom u 18 sati.

02. svibanj 2024 13:14