StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJE

Zadar u finalu na Stanovima dočekuje GOŠK Kaštela!

Piše Ivica Gjergja
26. lipnja 2021. - 12:58

Nogometaši HNK Zadra su u ukupnom skoru 4:3 u kvalifikacijskim utakmica za ulazak u Treću HNL- Jug u srazu sa ONK Metković bili bolji i izborili finale. U gostima je Zadar pobijedio 4:1, dok je na Stanovima izgubio 2:0.

Njegov suparnik iz finala GOŠK Kaštela porazio je oba puta Dinaru i to kao gost 4:1, a domaćin 7:0. Finale će se igrati u nedjelju, prvi susret Zadar - GOŠK u 18 sati na Stanovima. Uzvratni susret igrat će se 30. lipnja u 18 sati u Kaštel Gomilici. Sigurno je da se sastaju najbolja dva kluba županijskih liga Dalmacije.

Ono što i kako su igrali igrači Zadra u porazu protiv Metkovića u drugoj utakmici govori kako ne treba igrati. Svjesni su toga i igrači i stručni štožer i sigurno je da će sve poduzeti da pobijede prvi susret finala sa GOŠK-om, uz dakako dobru igru. Ove dvije utakmice finala bit će utakmice odluke, a tko će od njih u Treću HNL-Jug, vidjet će se na kraju.

HNK Zadar osigurao je video prijenos uživo s komentatorom na svojoj Facebook stranici, a na tribine će, kao i protiv Metkovića moći najviše 100 gledatelja. Prema onome što je „iscurilo“ iz Zadra svi su igrači pripravni za finalni sraz. Dakako da će se igrači boriti svih 90 minuta, te maksimalno založiti kako bi se radovali na kraju susreta.

- Naš sraz u finalu bit će, vjerujem, tvrd i težak za igru dobrih suparnika. Borbenosti neće nedostajati ni nama ni njima, no vjerujem da ćemo biti uspješniji. Ovaj susret moramo ozbiljno shvatiti i dati najviše jer samo tako možemo do cilja - pobjede. Poznajem nekoliko igrača GOŠK-a. Jedan od njih je iskusni vrlo dobri igrač Branko Čubrilo koji je nosio dres Zadra prije dvije godine. Jaki su u vezi, no imamo i mi svojih bolji strana znati ćemo se suprotstaviti i biti dominantni, moramo u susret ući maksimalno „nabrijani“, rekao nam je prvi topnik Zadra, Vlatko Blažević.

**Prvi susret HNK Zadar – GOŠK Kaštela igra se u 18 sati na Stanovima u nedjelju.

**Uzvratni susret GOŠK Kaštela – Zadar, igra se 30. lipnja u 18 sati u Kaštel Gomilici.

26. travanj 2024 03:14