StoryEditorOCM
SportSPEKTAKULARNO

Druga etapa CRO Race utrke starta 27. rujna u Biogradu na Moru, cilj etape je Novalja! Uvodi se posebna regulacija prometa...

Piše Zadarski.hr
25. rujna 2023. - 09:29

Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race odr-žava se od 26. rujna do 1. listopada kroz šest etapa, na trasi dugoj gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Utrka kreće u srijedu, 27. rujna iz Biograda na Moru u 14.15 sati, cilj druge etape je u Novalji, a dolazak biciklista u Novalju očekuje se između 16:49 i 17:02 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno proje nailaska i prolaska biciklista, moguća su za-ostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji, zbog čega je potrebno povećati oprez i obratiti pažnju na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na drugoj etapi Biograd na Moru - Novalja vrijedit će 27. rujna od 13.30 do 17.30 sati na cestama Zadarske i Ličko-senjske županije na ruti: Biograd na Moru – Zadar – Pag – Novalja.

27. travanj 2024 21:09