StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI TRANSFER

Dosadašnji igrač NK Zadra Kristijan Kiki Jurić postao je novi igrač drugoligaša Dubrava Tim kabela iz Zagreba

Piše Ivica Gjergja
5. kolovoza 2020. - 17:50

Dosadašnji igrač NK Zadra, dobitnik Trofeja 'Hrvoje Ćustić' za sezonu 2018/19, Kristijan Kiki Jurić (1997), postao je novi igrač drugoligaša Dubrava Tim kabela iz Zagreba.

Za njegove usluge zanimao se njegov bivši, a i sadašnji trener Krešimir Sunara koji je 'kriv' što je Kiki njihov novi član.

Klub je dobro posložen i imaju namjeru igrati značajnu ulogu u ligi te biti visoko plasirani što Kikiju, koji je zasigurno bio jedan od ponajboljih igrača Zadra, odgovara.

Popularni Kiki je dijete Škabrnje, tamo je krenuo s prvim nogometnim koracima, ,a nakon toga je kao nadareni dječak prošao školu u Crnom i došao u Zadar. Nakon Zadra, okušao se u Lokomotivi i Lučkom.

Kada govorimo o Kikiju ne možemo ne spomenuti i to da je nogometne gene naslijedio od oca Denisa – Starca, nekada izvrsnog nogometaša koji je s loptom znao sve. Kiki na utakmicama odlično igra, zna se postaviti, odigrati dupli pas, probiti bok, suradnja u akcijama je izvrsna, a upravo zbog tih vrlina ga je uzeo trener Sunara.

- Izabrao sam odličnu sredinu Dubravu Tim kabel. Uvjeren sam da ću uz kvalitetan i stručan rad napredovati. Moje ambicije i ambicije kluba se podudaraju, a kako mi je preokupacija nogomet njemu sam posvećen. Vjerujem da ćemo oboje ostvarti zajednički cilj, a to je visok plasman, kazao je popularni Kiki.

20. travanj 2024 06:11