StoryEditorOCM
SportPOJAČANJE

Ante Vukadinović novi napadač Zadra: "Ovaj klub je dobar izbor za moj daljnji razvoj u karijeri"

Piše HNK ZD
26. veljače 2021. - 08:50

Ante Vukadinović (2001.) novi je igrač HNK Zadar.

Mladi napadač dolazi iz posedarskog Hrvatskog viteza. Rođen je u Zadru. Prošao je mlađe kategorije Zadra i Arbanasa gdje je bio najbolji strijelac u kadetskoj kategoriji. Nakon toga je prešao u slovensko Krško gdje je igrao godinu dana, a zatim se vratio u matičnu županiju igrati 3. HNL-jug u Posedarju.

- Dojmovi o Zadru su odlični, imamo kvalitetne trenere i igrače. Smatram da je HNK Zadar dobar izbor za moj daljnji razvoj u karijeri. Nadam se da će se Zadar što prije vratiti tamo gdje mu je mjesto, na najviši rang hrvatskog nogometa. Igrati za Posedarje 3. ligu je bilo novo iskustvo za mene i bio je to lijep period. Zahvaljujem se trenerima, suigračima i navijačima na tome. Uvjeren sam da će sljedeće sezone igrati međusobni dvoboji između Zadra i Posedarja u trećoj ligi – kazao je Vukadinović.

Ovim putem HNK Zadar se zahvaljuje Hrvatskom vitezu Posedarje na suradnji i nadamo se kako će se nastaviti kvalitetna suradnja s županijskim klubovima na radost svih lokalnih poklonika nogometa te na dobrobit svih županijskih klubova.

19. travanj 2024 20:43