StoryEditorOCM
SportADRIA TOUR 2020

Andrej Rubljov sletio u Zadar, teniski spektakl počinje danas u 17 sati

Piše Hina
19. lipnja 2020. - 12:48

Ruski tenisač Andrej Rubljov, četrnaesti igrač svijeta, u petak ujutro je sletio u Zadar gdje će se pridružiti teniskim zvijezdama na Adria Touru koji se od danas do nedjelje  igra na ŠC Višnjik u Zadru.

"Adria Tour koji se ovih dana održava u Zadru veliki je događaj za Hrvatsku na koji smo izuzetno ponosni. Zahvalni smo Goranu Ivaniševiću koji je  trener Novaka Đokovića i direktor turnira u Zadru kao i Goranu Đokoviću koji je naš veliki prijatelj. Suradnjom njega i nas kao Hrvatskog teniskog saveza, potpredsjednika Nevena Nakića i Franca Regine zajedno s drugim federacijama kroz ITF stvoreni su lijepi odnosi i ponuđeno nam je domaćinstvo Adria Toura u Zadru", rekla je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić koja je dočekala rusku tenisku zvijezdu na aerodromu u Zadru.

"Mi smo sa zadovoljstvom prihvatili ovaj veliki izazov, sve je spremno za današnji početak turnira. Igrači su stigli i u posljednjim su pripremama. Svima se jako sviđa Zadar, neki su prvi put u Hrvatskoj te su oduševljeni obalom, smještajem, terenima i gradom”, dodala je.

Spektakl počinje danas, svečanim otvaranjem u 17 sati nakon kojeg slijedi ždrijeb te egzibicijski mečevi. U večerašnjem glazbenom programu nastupa Gibonni. Kao posebna gošća iznenađenja prije Gibonnija će nastupiti slavna pijanistica Lola Astanova.

19. travanj 2024 09:01