StoryEditorOCM
RegionalPOGLEDAJTE VIDEO

Imamo snimku jučerašnje nesreće na Smokoviku: policija potvrdila da je jedan od sudionika bio pod utjecajem alkohola

Piše Helena Lovrić
27. rujna 2020. - 17:14

Društvenim mrežama kola zastrašujuća snimka prometne nesreće koja se dogodila jučer u popodnevnim satima na Smokoviku.

Sve je zabilježio jedan od sudionika u prometu svojom akcijskom kamerom. I dok je njihova izvorna namjena snimanje avantura, nerijetko zabilježe i nevjerojatne prizore poput ovoga. 

Snimka jasno pokazuje koliko je malo nepažnje dovoljno za veliku štetu. Vozač žutog Twinga neoprezno je skretao u lijevu prometnu traku u trenutku kada je crni Mercedes najurio na njega, a usljed čega se Twingo zabio u zaštitnu ogradu.



Ukoliko poznajete nekoga ili ste i sami ležerni pri provjeri mrtvog kuta za vrijeme vožnje svakako pogledajte što je snimio jedan od očevidaca nesreće.

Iz Policijske uprave potvrđeno je da su u prometnoj nesreći koja se dogodila u 12h i 24 min u Ulici Zbora narodne garde u predjelu Smokovik, u pravcu Solina sudjelovala tri osobna vozila. Na sam dan nesreće nitko od sudionika nesreće nije zatražio liječničku pomoć, dok ju je dan kasnije zatražila jedna osoba kojoj su utvrđene lakše tjelesne ozljede. Također, potvrđeno je da je jedan od sudionika bio pod utjecajem alkohola. 

Neslužbeno doznajemo kako je uzrok nesreće bilo neoprezno prestrojavanje, a vozaču koji je krivac za nastalu nesreću izmjereno je 1,2 promila alkohola u krvi. 

16. travanj 2024 12:00