StoryEditorOCM
RegionalTROJE OZLIJEĐENIH

Doznajemo detalje teške nesreće na Poljudu: Opel izletio kroz ogradu i dočekao se na krovu pred ulaz u Hajdukov fan shop, nastala drama!

Piše Vladimir Urukalo/SD
28. rujna 2022. - 21:39

Splitska policija dobila je oko 19.30 sati dojavu o izlijetanju automobila u kojem su bile tri osobe, a koje je iz još neutvrđenih razloga izletjelo sa zapadne strane šetnice oko stadiona na Poljudu.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix

Automobil je probio ogradu i pao s visine ispred stadiona, a na mjestu događaja nalaze se dva vatrogasna vozila i brojni policijski automobili.

image
V. U.
image
V. U.
image
V. U.
image
V. U.

Koliko je poznato za sad, u ovoj nesreći nitko nije izgubio život, a još se ne zna težina ozljeda.

Prema prvim informacijama, automobil je pao sa strane zapadne tribine, točno ispred prostorija Hajduka.

image
V. U.

Neki svjedoci tvrde da se nesreća dogodila uslijed utrke dvaju automobila, da bi jedan završio na krovu. No te informacije nisu potvrđene.

Kako doznajemo, riječ je o vozilu marke Opel Astra Classic, koje je izletjelo kroz ogradu i zabilo se u kraj dvorane, da bi se na krovu "dočekalo" kod ulaza u Hajdukov "fan shop". Nastala je drama i vriska, djelatnice trgovine izašle su kako bi vidjele što se događa.

Samo pukom srećom prošlo je bez stradalih. Radi se točno o mjestu na kojemu roditelji čekaju djecu koja u dvorani treniraju.

Prema informacijama, u automobilu su bile tri muške osobe u 30-im godinama života. Navodno, prema izjavama nekih očevidaca, su vozili 10ak minuta prije slijetanja oko stadiona, i to većom brzinom.

Trojica iz automobila, prema trenutnim informacijama, zadobila su teže fizičke ozljede te im se pruža pomoć. 

Na mjesto nesreće došao je i  predsjednik Hajdukove uprave Lukša Jakobušić.

image
Ante Cizmic/Cropix
image

Na fotografiji: Lukša Jakobušić i Duje Biuk

Ante Cizmic/Cropix
24. travanj 2024 12:13