StoryEditorOCM
KalelargaUPOZORENJE IZ HAK-A

Zbog bure zatvorena A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, u prekidu brodska linija za Preko

Piše HINA
23. lipnja 2020. - 08:26
Posedarje, Zadar, 141117. Dionica autoceste A1 izmedju cvorova Maslenica i Sv. Rok je zbog jake bure od jutra zatvorena za sav promet. Na fotografiji: naplatne postaje u Posedarju.Luka Gerlanc/Cropix

Zbog snažnog vjetra, za sve skupine vozila zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27), izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvoreni su Paški most i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na Jadranskoj magistrali DC8 između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine.

Večeras od 20 do sutra ujutro u 5 sati zbog izvanrednog održavanja zatvara se dionica između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak: čvor Krapina-DC1-čvor Trakošćan u oba smjera.

Na Istarskom ipsilonu na u čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulaz u smjeru Pule, Na čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke,

Brodska linija 409 Zadar-Preko je u prekidu.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

26. travanj 2024 10:04