StoryEditorOCM
KalelargaPROBLEMI NA CESTAMA

I dalje je zatvorena autocesta A1, do unutrašnjosti se vozi kroz Liku, ne krećite na put bez zimske opreme

Piše Zadarski.hr
16. ožujka 2023. - 07:05

Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorena je autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Sveti Rok i Posedarje, javlja jutros HAK.

Samo za osobna vozila otvoreni su: DC27 Gračac-Zaton Obrovački-Obrovac-Karin Gornji (za teretna vozila i autobuse obilazak iz smjera Gračaca prema Zadru i obratno je DC1 Pađene-Očestovo-DC59 Kistanje-DC56 Bribirske Mostine-DC27 Benkovac); DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; DC106 Paški most.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga, državnoj cesti DC1 između Vaganačkog mosta i Borja te od Udbine do Gračaca i na DC217 između mjesta i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Vozačima savjetujemo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

20. travanj 2024 07:22