StoryEditorOCM
ForumNEVJEROJATNA PRIČA

Žena dvije godine mislila da se seksa s muškarcem: ‘Sad mi je tek jasno zašto mi nije dao da ga diram ispod bokserica‘

Piše Damjan Raknić/JL
18. svibnja 2023. - 11:48

Žena je svoju partnericu s kojom je dvije godine bila u ljubavnoj vezi na prevaru uvjerila da se seksa s muškarcem, moglo se čuti u utorak na sudu u Cambridgeu u Velikoj Britaniji, piše Jutarnji list.

The Telegraph piše da se 40-godišnju Blade Silvano tereti da je izvela "sofisticiranu" prevaru kako bi svoju partnericu uvjerila da je - muškarac.

Porotnici su na održanom ročištu doznali da su se Silvano i njezina partnerica 2016. godine upoznale preko internetske stranice za traženje romantičnih partnera, da su se dva puta upustile u seks te da su razgovarale o vjenčanju.

Smatra se da je Silvano partnericu penetrirala pomoću "nepoznatog predmeta" te da tijekom snošaja nije skidala majicu i bokserice. Na sudu se moglo čuti i da je navodno partnericu natjerala da tijekom seksa nosi povez preko očiju te da joj nije dopustila da je dodiruje.

Nakon dvije godine, partnerica optužene, koja je Silvano tijekom ročišta oslovljavala s "on", doznala je preko društvene mreže Facebook da je Silvano zapravo - žena.

- Mogla sam slobodno micati ruke, dodirivati njegova leđa i područje oko rebara. Nikada nisam mogla staviti ruke ispod njegove majice ili ispod njegovih bokserica. Svaki put bi me odbio, odgurnio bi me. Na meni je koristio igračke za seks. Drugo mi nije bilo dopušteno - rekla je partnerica optužene.

Silvano je odbacila optužbe da je dva puta nasilno penetrirala svoju partnericu.

Partnerica optužene rekla je da joj je Silvano rekla da se preziva Mendez te da nije pristala na vezu sa ženom. Navodna je žrtva tijekom ročišta odbacila tvrdnju da su ona i Silvano "igrale uloge" te da se radilo o ispunjavanju "maštarija".

Partnerica optužene opovrgnula je tvrdnje da je sa Silvano komunicirala isključivo putem video poziva i SMS poruka te da se nikada nisu uživo upoznale.

Silvano je svojoj partnerici rekla da je bila veterinarka u britanskoj vojsci.

Silvano i njezina partnerica trebali su jednom otići na svečanu večeru za časnike britanske vojske no Silvano je taj susret otkazala jer ju je navodno ozlijedila krava.

- Rekao je da ga je ozlijedila krava. Nakon što je otišao u bolnicu, poslao mi je fotografiju svoje uzdignute noge - rekla je partnerica optužene.

Na sudu se moglo čuti i da su Silvano i njezina partnerica planirale vjenčanje no obrana je rekla da je to sve bilo dio igre uloga. Partnerica optužene rekla je sudu da je otišla isprobati vjenčanicu te da je fotografiju sebe u njoj poslala Silvano.

Suđenje se nastavlja.

18. travanj 2024 09:01