StoryEditorOCM
ForumIGRA PRIJESTOLJA

Najneobičniji su par u svijetu slavnih: ona je 140 kilograma lakša od njega, a on je grdosija veći od nje pola metra!

Piše PSD
21. travnja 2023. - 13:36

Svijet slavnih pun je neobičnosti, vjerojatno zato i privlači nepoznate ljude.

Hafthor Julius Bjornsson (34) visok je 206 centimetara i težak oko 193 kilograma, dok njegova supruga, fitness instruktorica Kelsey Henson (33), ima samo 158 centimetara i nije mu ni do ramena. Čak je 140 kilograma lakša od njega. Zvijezda serije "Igra prijestolja", koji je igrao lika Planinu, sa suprugom je glavna atrakcija gdje god da se pojavi.

Njih dvoje smatraju se najneobičnijim parom upravo zbog razlike u visini i težini. Upoznali su se u rujnu 2017. kada mu je Kelsey prišla u restoranu i tražila autogram. Između Planine i "Palčice" odmah je sijevnula iskra. U braku su od listopada 2018., a ljudima je uvijek smiješno kada ih vide zajedno zbog visinske razlike. Mnogi su komentirali da djevojka sliči njegovoj kćeri, piše Daily Mail, prenosi Žena.

Par se ne obazire na komentare, a glumac je posebno ponosan jer ga smatraju jednim od najjačih muškaraca na svijetu. Britanskim medijima otkrio je i koja je tajna njegove uspješne "mase".

- Mogu podići tisuću kilograma, a dnevno unijeti 10.000 kalorija. Moram jesti svaka dva sata kako bih održao postojeću masu, rekao je Planina.

Glumac je zbog svog izgleda priznao i da ne može letjeti ekonomskom klasom već mora ići poslovnom.

- On puno jede. "Ako idemo u supermarket, treba nam kamion da zadovolji njegove potrebe", kroz smijeh je Kelsey komentirala suprugov apetit.

Budući da ih prijatelji stalno ispituju kako izgleda njihov intimni odnos, Planina je bio kratak: "Ona je uvijek gore", piše Žena.

Poznati par očigledno ima petlju da bez skrupula pokazuje svoju različitost, kao i da iznosi intimne detalje o svojoj vezi. Stvarno su neobični.

image

Neobični par u New Yorku 2019. na premijeri osme sezone ‘Igre prijestolja‘

 

 

Angela Weiss/AFP
28. travanj 2024 01:00