StoryEditorOCM
ForumUGAŠEN MOBITEL...

Konačno je pronađen: Kristijan je Flixbusom krenuo iz Njemačke u Hrvatsku prije 10 dana i otad mu se izgubio svaki trag

Piše Vijesti SD
8. srpnja 2023. - 20:41

U četvrtak je u Njemačkoj pronađen Kristijan Jurić, Hrvat kojeg su obitelj, prijatelji i policija tražili od 27. lipnja, nakon što je FlixBusom krenuo na putovanje iz Züricha prema Zagrebu.

Kako je za Fenix-magazin.de rekao Dominik Tomić kojemu je Kristijan Jurić prijatelj i vjenčani kum, Kristijan se nalazi u jednoj bolnici u Njemačkoj. Tomić nije znao točno reći u kojoj bolnici i što se događalo posljednjih desetak dana s njegovim kumom, ali je svima, kako kaže, bitno da je živ, piše fenix-magazin.de.

- Njegove sestre znaju sve detalje. No, najbitnije je da je pronađen i da je živ. Sve ostalo će se srediti, zaključio je Dominik Tomić.

Ranije je na ovu temu objavljeno:

Kako je Fenix-magazinu.de javio Antonio Vidmar, vijest o nestanku objavio je Dominik Tomić kojemu je Kristijan Jurić vjenčani kum.

– Nestao je Kristijan Jurić, moj vjenčani kum. Već 9 dana se ne javlja, ugašen mu je mobitel. Zadnja je informacija da je krenuo kući FlixBusom Švicarska Zürich – Zagreb, Od tada mu se gubi svaki trag, piše Dominik Tomić.

Prema voznoj karti, Kristijan Jurić je u utorak, 27. lipnja, u 23. 59 sati, iz Züricha FlixBusom krenuo prema Zagrebu.

U Zagreb je trebao stići sljedećeg dana u 12.40 sati, ali nije stigao. Što se dogodilo, nitko ne zna.

– Zadnju informaciju koju imamo je da je kupio kartu za FlixBus iz Švicarske Zürich – Zagreb prije 9 dana, i od tada mu se gubi svaki trag. Ne znamo ni što je nosio na sebi, samo je nestao. Prije mjesec dana je otišao u Švicarsku raditi u fast food kod nekog prijatelja, kaže u razgovoru za Fenix-magazin.de Dominik Tomić.

Tomić otkriva kako Kristijan ima zdravstvenih problema.

– Kristijan ima problema sa srcem, 22. svibnja imao je predinfarktno stanje i u Hrvatskoj završio u bolnici, i u Švicarskoj je završio u bolnici jer se nije osjećao dobro. Rekli su mu da mora ići kod nas kod liječnika, zato je i krenuo za Hrvatsku. Dobivamo puno informacija koje nisu točne. Neki kažu da nije ni ušao u autobus za Zagreb, da je završio u bolnici...itd. Nitko ne daje informacije. Zvali smo hrvatski konzulat u Švicarskoj, i u Berlinu, ali nemaju informacije. Kao ni u Hrvatskoj. Nadamo se samo da je živ i zdrav, sve ostalo će se riješiti. Zvali smo bolnice u Hrvatskoj nitko nije primljen u Zagrebu pod imenom Kristijan Jurić, kaže Dominik Tomić.

Svi koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi dovela do nestalog Kristijana Jurića, mogu nazvati 192, broj policije za hitne slučajeve u Hrvatskoj ili broj Dominika Tomića 0996319238.

03. svibanj 2024 15:12