StoryEditorOCM
ForumTAKO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za petak: Rakovi će biti svadljivi, vagama će sve ići od ruke a lava čekaju razmirice s partnerom

Piše MOZAIK SD
9. veljače 2024. - 08:21

Ovan

Imat ćete koristi od suradnje, pogotovo ako ste dio udruge ili organizacije. Vaša uloga postaje sve značajnija, a veći utjecaj donosi povlastice. Samce će privući netko stariji i ozbiljniji od njih.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Bik

Želite uvesti promjene koje bi vam podigle kvalitetu života. Shvatit ćete da je dobar trenutak za odbacivanje cigarete i početak dijete. Neki će se Bikovi fokusirati na poslovne ambicije.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Blizanci

Bit ćete energični i vitalni, što će vam pomoći da se dobro nosite s obavezama. Stres i neizvjesnost neće vas usporiti u obavljanju današnjih zadataka, a vaša će upornost nadahnuti kolege.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Rak

Uzrujavat ćete se oko sitnica. Pođe li nešto po zlu, pesimizmom i panikom mogli biste pogoršati situaciju. Netko će vam dati koristan savjet. Nemojte misliti da sami sve znate najbolje.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Lav

Rasprave s partnerom doseći će vrhunac. Nećete se slagati oko mnogih tema, a oboje ćete biti suviše tvrdoglavi da biste popustili. Ovo nije dan za nagle odluke ni za brzopletost s novcem.

LJUBAV: 3 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

Djevica

Dobra intuicija pomagat će vam u odlučivanju. Nemojte se bojati umjereno rizičnih poteza, jer bi vas odvažnost dovela do cilja. Samci, mogli biste osjetiti naklonost prema kolegi.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

Vaga

Sreća se smiješi onima koji započinju nov projekt. Dan je sjajan za poslovnu inicijativu, no privatni život zahtijeva više pažnje. Ne raskidajte vezu koju je moguće spasiti kompromisima.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Škorpion

Imate li dojam da vas pojedinci ne podržavaju, ne gubite vrijeme s njima. Spremni ste se udaljiti od onih koji vam nisu iskreni prijatelji. Moguće su prepirke oko novca ili nekretnina.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

Strijelac

Vaša će snalažljivost i inteligencija doći do izražaja u nepredvidivim situacijama. Ništa vas neće skrenuti sa zacrtanog puta. Uočite li da se netko ne veseli vašim uspjesima, zahladit ćete odnose.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Jarac Ostvarivat ćete zapažene poslovne uspjehe. Novčane prilike mnogima će se značajno popraviti putem povišice ili bolje plaćenog posla. Odvažite se na promjenu ili modernizaciju imidža.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Vodenjak

Prionite na realizaciju planova koji su na čekanju. Podrška planeta obećava uspjeh danas započetih zadataka. Intimni život donosi promjene. Srest ćete nekoga tko će vas zaintrigirati.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Ribe

Dobro ćete se snalaziti u područjima vezanim za njegu i skrb o drugima. Bit ćete topli, suosjećajni i pažljivi, a mnogi od vas će osjetiti potrebu uključiti se u humanitarnu akciju ili se okušati u volontiranju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4 

26. travanj 2024 11:41