StoryEditorOCM
Forum‘SRETAN SAM ČOVJEK‘

‘Bez vas ništa ne bi bilo isto!‘: Jole objavio predivnu fotografiju iz obiteljskog albuma. On zaista poznaje žene u dušu

Piše Scena SD
8. ožujka 2024. - 12:57
Jole s kolegicom Jelenom Rozgom snimljen u Frankfurtu. Poznato je da su splitski pjevači i jako dobri prijateljiLivio Andrijić/Cropix

"S Anom sam prohodao kad sam imao 32, oženili smo se kad sam imao 34. Dobili prvo dijete, sada ih imamo četvero. Mislim da sam imao i sreće. Sretno sam oženjen čovik, a nekad sam 100 – 150 dana godišnje na putu.

Ane sve super radi kada mene nema. Kad dođem doma npr. u nedilju, do petka imam vrimena bit s djecom i posvetiti se i tome i poslu. Imao sam sreće i što sam se oženio iz ljubavi..." - ovako je Jole pričao našoj novinarki u velikom intervjuu o svojoj obitelji, a danas je, na međunarodni dan žena, objavio prekrasno fotografiju kojom, kao i porukom, slavi sve žene u svojoj obitelji.

‘‘Moje… Sretan Dan žena svim ženama bez kojih ništa ne bi bilo isto!‘‘, napisao je, naime, splitski pjevač u opisu.

Jole je zaista u svom životu okružen ženama, mnogo više od većine. Uz suprugu Anu, otac je i triju kćeri, Ive, Eme i Tije, a upravo s njima se snimio i na ovoj fotografiji ispred čuvene rimske fontane.

Jole je prošlog tjedna objavio i romantičnu fotografiju iz Dubaija, u kojemu je uživao sa svojom suprugom.

Jole i Ana su, uz tri divne kćeri, roditelji i 4-godišnjeg sina Ivana Luke. Ne skriva koliko je sretan i zadovoljan svojim životom.

"Radim posao od kojeg možemo živjeti, ne moramo ić u Irsku. Meni je to dovoljno da buden sritan. Stvarno san sritan čovik. Mogu se pohvalit i da sam 10 – 15 ljudi otvorio oči u zadnjih par godina. Imaju više od mene, ali su uvik nešto bili nezadovoljni! Otvorio sam im oči oko nekih stvari i sada mi zahvaljuju.

Ozbiljni problem su bolest u kući, ostati bez posla… Biti grintav bez razloga nije dobro. Mislim da tribamo biti sritni ako imamo u životu dovoljno" - ustvrdio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

 

27. travanj 2024 04:49