StoryEditorOCM
ĐiradaZA KARLA MAGAŠA

U D8 Rock Cafeu u subotu humanitarna gastro-rokerska fešta, iz Zagreba stižu na svirku žestoki TV EYE, prodavat će se i hamburgeri s ljutim umacima

Piše M.K.
17. svibnja 2023. - 09:30

U D8 Rock Cafe-u u subotu se priprema humanitarna gastro-rokerska fešta, svirka zagrebačke garažne atrakcije TV EYE te prodaja hamburgera sa specijalnim ljutim umacima.

image

Koncert i burgeri za Karla Magaša

D8 Rock Cafe/Slobodna Dalmacija

Glavni cilj ovog događaja je prikupljanje sredstava Karlu Magašu, 16-godišnjem dječaku iz Zadra koji boluje od osteosarkoma. Ovom vedrom dječaku punom života treba financijska pomoć kako bi se mogao nastaviti liječiti jer su troškovi liječenja iznimno visoki.

Ljute umake je spremila kaštelanska craft senzacija Juta spiza, medijski pokrovitelj akcije je emisija Radija 057 Blues Bar, za logistiku je zadužen Moto Klub „Beštije“, a za glazbeni program petorka čija je misija pravovjerni garažni rock TV EYE.

image

Koncert i burgeri za Karla Magaša

D8 Rock Cafe/Slobodna Dalmacija

TV EYE će na premijernom zadarskom nastupu promovirati nedavno objavljeni album "Kick it out". Uz najčešće usporedbe sa sastavima i izvođačima kao što su Iggy & The Stooges ili ZZ Top, te s osjećajem brze vožnje motorom koji pruža, izdanje je posebno i po tome što je snimano u trima različitim studijima pri čemu su na albumu vlastiti pečat ostavila tri različita producenta. Album je prethodno najavljen singlovima „Kick it out“, „Keep on smiling“, „Tonight“ i „Don’t let it go“, a prvijenac je naposljetku rezultirao skladnom cjelinom koja punom žestinom vozi slušatelja od prve do posljednje pjesme.

image

Koncert i burgeri za Karla Magaša

D8 Rock Cafe/Slobodna Dalmacija

Isto će TV EYE učiniti uživo ovu subotu u D8 Rock Cafe-u.

TV EYE-u će se za ovu prigodu pridružiti i Mirna Škrgatić kantautorica. Uz odrađeni staž u bendovima poput Quasarra i Crooks & Straights, Mirna od 2017. gradi solo kantautorsku karijeru i iza sebe ima već dva uspješna samostalna albuma za Menart i Croatiju Records.

U subotu svi pravac D8 na burger i svirku!

Ulaz je slobodan.

PODACI ZA UPLATU:

KARLO MAGAŠ

IBAN: 

HR5923400093112068403

SWIFT ADRESA (bic) PBZ/PBZGHR2X

DEVIZNI: HR9023400093233207847

OPIS PLAĆANJA: DONACIJA ZA KARLA

27. travanj 2024 16:16