StoryEditorOCM
ĐiradaPRIJAVITE SE

Tečajevi šivanja kod poznate modne dizajnerice Elle Dušević gotovo su popunjeni! Evo link za prijavu te informacije o radu

Piše Zadarski.hr
22. siječnja 2021. - 09:04

Akademija za dizajn i izradu odjeće, pod vodstvom Elle Dušević već od idućeg tjedna kreće sa tečajevima šivanja. Za početak sa Početničkim koji je za polaznike koji nisu imali iskustva sa krojenjem i šivanjem, odnosno za one koji imaju oskudna ili djelomična znanja. Pristup je individualan i radi se u malim grupama, poštujući epidemiološke mjere. Polaznici u akademiji imaju sve potrebno za tečaj. Ukoliko žele mogu raditi na svojim šivaćim strojevima. 

Ella Dušević rekla nam je kako su zbog velikog interesa za tečajeve proširili smo prostor, broj polaznika i grupa.

- Početnički tečajevi počinju od ponedjeljka 25.01. i imate svega još nekoliko dana da se predbilježite za ovu turu tečajeva. idući ciklus početničkih tečajeva je tek od 25.02. u koji ćemo ubaciti napredni i tečajeve za djecu - zaključila je Ella.

image
Jure Miskovic/Cropix

Više informacija potražite na:  burdaatelier.com

PRIJAVNICA (LINK za online predbilježbe):  

od 25.01.-22.02.

2xpo 4h tjedno, 4 tjedna, 8 dolazaka, 32h, 5 grupa do 8 osoba. 3 popodnevne i 2 jutarnje.

pon/čet 9-12 17-20

uto/pet 9-12 17-20

sri/sub 17-20, 09-12 

O tečajevima:

Programi tečajeva nastali su na osnovi bogatog dugogodišnjeg iskustva i omogućuju polaznicima da na jednostavan način savladaju izradu odjeće. Težište programa je na tehnikama šivanja, pravilnoj upotrebi krojeva i njihovoj prilagodbi prema građi tijela i modnim trendovima. Posebna pažnja posvećena je inovativnim tehnikama koje razvijaju kreativnost. Uče se osnove konstruiranja, krojenja i šivanja, korištenje šivaćeg stroja, te izrade odjeće. Tečajevi se organiziraju za manje grupe polaznika s individualnim pristupom, uz puno praktičnih vježbi.

Tečajevi su u potpunosti opremljeni mašinama za šivanje i pratećim priborom potrebnim za rad. Akademija nudi mogućnost starim polaznicima da odrađuju praksu kao asistenti u službenom krojačkom salonu tj ateljeu ukoliko to žele.

image
Jure Miskovic/Cropix
17. travanj 2024 19:01