StoryEditorOCM
Đirada#OSTANIDOMA

Klaster HOP poziva sve zainteresirane trgovačke lance da ostvare suradnju sa HOP proizvođačima i u svojim trgovinama ponude domaće otočne proizvode

Piše Udruga poslovni Klaster „Hrvatski otočni proizvod“
31. ožujka 2020. - 13:56

Udruga poslovni Klaster HOP u ovoj iznimno teškoj situaciji epidemije borbe sa virusom Covid-19, poziva sve otočane da poštuju mjere zaštite zdravlja propisane od strane nadležnih institucija i da se pridržavaju poziva #OstaniDoma.

Klaster HOP poziva sve zainteresirane trgovačke lance da ostvare suradnju sa HOP proizvođačima i u svojim trgovinama ponude domaće otočne proizvode označene sa oznakom HOP te poziva i sve ljubitelje originalnih tradicionalnih proizvoda da kupuju „Hrvatski otočni proizvod“ i na taj način podrže domaću proizvodnju na otocima. Oznaka HOP jamči kvalitetu i izvornost, prepoznatljivi je brend, te je oznaka koju dodjeljuje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU.

Kontakt sa proizvođačima članovima Klastera se može ostvariti preko web stranice Klastera: www://otocniproizvod.hr/hr/proizvodaci

Cijeli katalog proizvoda i proizvođača s oznakom HOP možete preuzeti  OVDJE

Ovim putem pozivaju se svi nositelji oznake HOP da doniraju svoje proizvode u svrhu solidarnosti i borbe sa virusom Covid-19 na način da kontaktiraju svoje lokalne Stožere civilne zaštite na otocima i daruju svoje proizvode.

Čuvajte svoje zdravlje i Ostanite Doma!

18. travanj 2024 23:46