Vijesti Turizam i gospodarstvo

PREZENTACIJA TURISTIČKOG TOP-POSLODAVCA U DOLINI NERETVE

NE PROPUSTITE PRILIKU ZA ZAPOSLENJE Sutra je promocija Valamara u Metkoviću i Pločama

PREZENTACIJA TURISTIČKOG TOP-POSLODAVCA U DOLINI NERETVE
Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera i ove godine će, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, predstaviti mogućnosti za zapošljavanje u više gradova širom Hrvatske. I ove godine, jedna od postaja Valamarovog tima je i Dubrovačko-neretvanska županija. Predstavljanje otvorenih radnih mjesta i svih pogodnosti za rad u kompaniji koja je dvije godine zaredom proglašena top poslodavcem u turizmu održat će se u srijedu 15. siječnja u 10 sati u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Splitskoj ulici u Metkoviću. Istog dana, u 13 sati, predstavljanej će biti upriličeno i u prostorijama HZZ-a u ulici Neretvanskih gusara u Pločama.

Za one koji ne znaju, Valamar Riviera je najveći poslodavac u hrvatskom turizmu. Tako je prošle godine, na vrhuncu sezone, zapošljavao sedam tisuća ljudi i zauzeo visoko 7. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj. Lani je, naime, "skočio" za čak pet mjesta na toj prestižnoj ljestvici kvalutete u odnosu na 2018. godinu. Uz to, Valamar je i dalje jedina turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu "top 20" poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika neovisnog istraživanja kojeg je portal MojPosao provodio 2018. i 2019. godine.

Valamar je prvi uveo 'Valamar jamstvo' kojim garantira minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati. Prošle godine je isplatio 13. plaću u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji su radili najmanje 10 mjeseci u godini, božićnicu u iznosu od 2.000 kuna neto svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, dar djeci do 15 godina starosti od 600 kn neto po djetetu i dar u naravi u iznosu od 600 kuna svima zaposlenima na dan 1. prosinca. Također je i svim radnicima na određeno vrijeme, odnosno radnicima koji su odradili cijelu sezonu, isplaćena nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, ovisno o odrađenom broju sati tijekom 2019. godine.

Nije bez zanačaja i podatak kako Valamar osigurava smještaj i tople obroke za sezonske zaposlenike koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske, a osigurava i cjelogodišnja primanja kroz mjeru stalnog sezonca, program Valamar +3 ili stalni radni odnos te edukacije i razvoj karijere. Kroz Valamar +3 program stalnim sezoncima garantira zaposlenje najmanje devet mjeseci svake od iduće tri godine, što znači stabilna i kvalitetna primanja čitavu godinu, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko osiguranje, kao i prednost pri zapošljavanju u stalni radni odnos u Valamaru.

Valamarovim zaposlenicima su na raspolaganju i druge pogodnosti kao što su posebne pogodnosti koje Valamar osigurava svojim zaposlenicima poput popusta na proizvode i usluge kod partnera. Više informacija o otvorenim radnim mjestima dostupno je i na web stranici dobarposaouvalamaru.com.
loading...
Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije