StoryEditorOCM

DUBROVČANI BRILJIRAJU U KONGRESNOM TURIZMU Grad dobio dva ambasadora

Piše Gabrijela Bijelić Foto: privatni album
10. prosinca 2019. - 15:14
Od pet ovogodišnjih nagrada Hrvatske udruge profesionalaca u kongresnom turizmu, dvije su otišle u Dubrovnik.

Laureati su Sandra Kunica za dubrovački Hotel Rixos Libertas i Zvonimir Bašica za VSP Video koji su se iskustvom i profesionalnošću potvrdili u organizaciji dvaju ovogodišnjih velikih kongresnih okupljanja:

- Godišnja nagrada za ambasadora kongresnog turizma pripala je našem hotelu za organizaciju susreta šefova Vlada 16+1 zemalja Kine i 16 zemalja srednje i istočne Europe (CEEC), održanog u travnju u Dubrovniku. Priznanje je potvrdilo da smo sposobni za organizaciju i najzahtjevnijih međunarodnih skupova – kazala je direktorica prodaje Rixos Libertasa Sandra Kunica nakon preuzimanja nagrade sinoć u zagrebačkom hotelu Westin.


Ponosan na priznanje je i vlasnik VSP Videa Zvonimir Bašica, nagrađen za najbolje odrađenu video-produkciju Idea kongresa, održanog početkom jeseni u Hotelu Radisson Blu:

- Drago mi je što smo prepoznati kao kvalitetni, kao ljudi koji promiču napredak kongresnog turizma. Još mi je draže što su u Grad došle čak dvije nagrade profesionalnog udruženja kongresnog turizma – izjavio je Bašica.
 
24. travanj 2024 07:28