Vijesti Turizam i gospodarstvo

PROMO- 4.DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL

Ljeto u Valmaru počinje s Dubrovnik Craft Beer Festivalom

PROMO- 4.DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL
Najsadržajniji festival u Dubrovniku – Ljeto u Valamaru i ove godine tradicionalno započinje Dubrovnik Craft Beer Festivalom, koji će se održati u kampu Solitudo 14. i 15. lipnja. Ljetno vrijeme još nam nije stiglo, ali zato nam polako stiže četvrto izdanje tog festivala na kojem nas očekuju razne vrste domaćih craft piva, besplatni koncerti najvećih hrvatskih i regionalnih izvođača te food corner za sve gurmane i one koji se tako osjećaju
 
Nakon uspješne dvije godine festivala u kojemu su brojni posjetitelji mogli uživati u mnogim besplatnim koncertima pa čak i u utakmici Svjetskog prvenstva u nogometu, Valamar vam i ove godine donosi besplatne koncerte najvećih hrvatskih i regionalnih izvođača. Posjetitelji će u ova dva dana festivala moći uživati u desecima vrsta točenih zanatskih piva iz nekoliko domaćih mikro pivovara, a za odličnu glazbu pobrinuti će se naš rezidencijalni DJ uz vrhunske glazbenike.
 
Prvi dan Festivala, 14. lipnja posjetitelje će zabavljati grupa Darko Rundek & ekipa predvođena neponovljivim Darkom Rundekom te pioniri nove regionalne pop scene koji su publiku osvojili hommageom Dino Dvorniku - Zemlja Gruva.
 
Drugi dan Festivala, 15. lipnja rezerviran je za dva kultna benda, legendarni Psihomodo Pop i Pips Chips & Videoclips.
 
Za sve gurmane osiguran je i food corner, gdje ćete moći “razmaziti“ svoja nepca odličnom gastronomskom ponudom. Radno vrijeme festivala oba dana bit će od 18 do 2 sata iza ponoći, a osim besplatnog ulaza, svim posjetiteljima, osiguran je i besplatan parking.
 
loading...
Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije