StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoLUKSUZ BEZ PREMCA, ALI STRUČNJACI DVOJE

Je li ovo najskuplji Airbnb smještaj u Hrvatskoj?

Piše dv
28. svibnja 2019. - 14:03
Hrvatski turistički znalci i stručnjaci ističu kako je dubrovačka villa Eden, zasigurno, jedan od luksuznijih smještaja u Hrvatskoj uopće te da si takav luksuz ne može svatko priuštiti. Jer, villa nudi neopisiv pogled na more i povijesnu jezgru Dubrovnika koja je udaljena tek oko pet stotina metara od ville.

Specijalizirani portali za turizam i putovanja ističu kako su intima, luksuz i umirujući zvuci cvrčaka spoj za odmor iz snova. Do plaže ima tek pet metara. U šest spavaćih soba može se udobno smjestiti 12 gostiju, a u kući je i sedam kupaonica kako se gosti ne bi morali gužvati ili čekati svoj red.

Unutrašnjost zauzima oko 700 četvornih metara, a na raspolaganju je i 7 tisuća četvornih metara zelenila s bazenom. Vinski podrum s rijetkim etiketama, prostor za fitness i spa dodatan su plus za opuštanje i rekreaciju. Gosti na raspolaganju imaju i glasovir na kojem slobodno mogu zasvirati, a u interijer se lijepo uklapa i kućna knjižnica, što može poslužiti za inspiraciju za kišnih dana.

Na kraju se ističe kako se cijena noćenja kreće od oko 60 tisuća kuna u sezoni. Za tjedan dana, odnosno sedam noćenja, što je minimum za rezervaciju u villi Eden, zainteresirani ljubitelji luksutza platit će oko 484 tisuće kuna. A kako izgleda ta ekskluzivna villa, pogledajte u galeriji prenesene s Airbnb.com-a..
24. travanj 2024 21:06