Vijesti Turizam i gospodarstvo

LUKSUZ BEZ PREMCA, ALI STRUČNJACI DVOJE

Je li ovo najskuplji Airbnb smještaj u Hrvatskoj?

LUKSUZ BEZ PREMCA, ALI STRUČNJACI DVOJE
Hrvatski turistički znalci i stručnjaci ističu kako je dubrovačka villa Eden, zasigurno, jedan od luksuznijih smještaja u Hrvatskoj uopće te da si takav luksuz ne može svatko priuštiti. Jer, villa nudi neopisiv pogled na more i povijesnu jezgru Dubrovnika koja je udaljena tek oko pet stotina metara od ville.

Specijalizirani portali za turizam i putovanja ističu kako su intima, luksuz i umirujući zvuci cvrčaka spoj za odmor iz snova. Do plaže ima tek pet metara. U šest spavaćih soba može se udobno smjestiti 12 gostiju, a u kući je i sedam kupaonica kako se gosti ne bi morali gužvati ili čekati svoj red.

Unutrašnjost zauzima oko 700 četvornih metara, a na raspolaganju je i 7 tisuća četvornih metara zelenila s bazenom. Vinski podrum s rijetkim etiketama, prostor za fitness i spa dodatan su plus za opuštanje i rekreaciju. Gosti na raspolaganju imaju i glasovir na kojem slobodno mogu zasvirati, a u interijer se lijepo uklapa i kućna knjižnica, što može poslužiti za inspiraciju za kišnih dana.

Na kraju se ističe kako se cijena noćenja kreće od oko 60 tisuća kuna u sezoni. Za tjedan dana, odnosno sedam noćenja, što je minimum za rezervaciju u villi Eden, zainteresirani ljubitelji luksutza platit će oko 484 tisuće kuna. A kako izgleda ta ekskluzivna villa, pogledajte u galeriji prenesene s Airbnb.com-a..
loading...
Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije