StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoSEZONA JE ZAVRŠILA, POČELA DODJELA PRIZNANJA

<strong>Valamar treći put zaredom osvojio World Luxury Hotel Awards</strong>

Piše DV
13. studenog 2018. - 13:43
Već treću godinu zaredom Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 5* i Valamar Collection Isabella Island Resort 4*/5* zasluženo su ušli u društvo najluksuznijih hotela, a po izboru svjetske organizacije World Luxury Hotel Awards koja nagradama potvrđuje kvalitetu luksuznih hotela diljem svijeta.
 
Prema obavijesti iz Uprave kompanije, Hotel Valamar Collection Dubrovnik President 5* nagrađen je kao najbolji europski luksuzni resort na plaži (Luxury Beach Resort), dok je Valamar Collection Isabella Island Resort 4*/5* ponio nagradu kao najbolji svjetski luksuzni otočni resort (Luxury Island Resort).
 
-Čast nam je i ove godine naći se u društvu najboljih, i to ne samo  prema ocjeni struke, već i samih gostiju. Ovo priznanje pripada cijeloj Valamar Rivieri i svim zaposlenicima koji neumorno, ali i strastveno pristupaju svojoj osnovnoj misiji: pružanju nezaboravnih trenutaka našim gostima. U godini kada smo svijetu predstavili svoje brend obećanje Valamar  All You Can Holiday, ova nam nagrada znači i puno više- rekao je tom prigodom direktor Valamar Collection Isabella Island Resorta Denis Prevolšek.
 
-Luksuz nije nešto što se podrazumijeva tako lako. Potreban je snažan i složni tim učinkovitih, vrijednih, posvećenih i motiviranih zaposlenika koji će svakoga dana napraviti onaj korak više kako bi baš svakome gostu pružili osjećaj da su ovdje, uz njih, najbitniji na svijetu i da nema te želje koja im neće biti ispunjena. Upravo tako se radi u Valamaru, a iznimna je čast kada to prepoznaju i gosti i struka- nadovezao se Ivan Sabljić, direktor Valamar Collection Dubrovnik President hotela.
 
Prestižnu međunarodnu nagradu najbolji luksuzni hoteli diljem svijeta smatraju vrhuncem dostignuća; ona je priznanje struke da su uspjeli kao luksuzni hotel staviti svoj osobni pečat u hotelijerstvu te se tako istaknuti i razlikovati od ostalih hotela visoke kategorije. Ova nagrada se u turizmu percipira kao svojevrstan Oscar koji se pobjednicima uručuje na gala ceremoniji krajem godine. Ove je godine ceremonija održana na egzotičnom Baliju.
 
 
18. travanj 2024 03:43