StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoKRUŽNA PUTOVANJA I GRADOVI - IZAZOVI I PRILIKE

KOKTEL DOBRODOŠLICE Turistički stručnjaci okupljeni u Dubrovniku

Piše dv Foto: Božo Radić
7. studenog 2018. - 22:57
Četvrti festival turizma i strategije te konferencija "Kružna putovanja i gradovi - izazovi i prilike" održava se od 7. do 10. studenoga u Dubrovniku u organizaciji Grada Dubrovnika i francuskoga grada prijatelja Rueil-Malmaisona. Tom prigodom večeras je u hotelu President upriličen koktel dobrodošlice za sve sudionike čime je označen i početak održavanja jedne od najjačih i najvažnijih konferencija o turizmu u Republici Hrvatskoj u 2018.
 
 
Na skupu sudjeluju predstavnici mediteranskih destinacija i luka te ugledni predstavnici međunarodnih udruga vezanih uz turizam na kruzerima i kruzerskih kompanija te znanstvenici.
 
Među najavljenim govornicima su predsjednica CLIA organizacije (Cruise Lines International Association) Cindy D’Aoust, predsjednik udruženja Med Cruise (The Association od Mediterranean Cruise Ports) Airam Díaz Pastor, tajnik udruženja AIVP (The Worldwide Network of Port Cities) i direktor Luke Genove Alberto Cappato te Chris Windsor-Price (Marella Cruises Marine Operations Manager). Kao glavni govornik očekuje se CBS-ov urednik za putovanja i višestruki dobitnik nagrade "Emmy" Peter Greenberg. 
 
 
25. travanj 2024 05:45