StoryEditorOCM

Besplatna radionica o e-poslovanju

Piše DV
9. listopada 2018. - 16:53
Ukoliko želite postati dijelom globalnog tržišta, internet više nećete koristiti isključivo za svoje predstavljanje, nego i kao mjesto za elektroničko poslovanje, stoga se prijavite se na radionicu E-poslovanje, pozivaju iz dubrovačke razvojne agencije DURA.
 
Besplatna dvodnevna radionica „E-POSLOVANJE" bit će održana 13. i 14. listopada, u subotu i nedjelju, u prostorijama DURA-e, Branitelja Dubrovnika 15, u 10 sati. Radionica traje dva dana po 6 sati.
 
Trening iz e-poslovanja namijenjen je poduzetnicima i svima koji razmišljaju o dodatnim opcijama unaprjeđenja svojih ideja i poslovanja koristeći moderne tehnologije. Osnove Internet poslovanja, od ideje do realizacije, operativna problematika u internet poslovanju, digitalni marketing i ciljano oglašavanje, internet PR i guerilla metode, istraživanje i analiza tržišta i konkurencije, domene i open source rješenja, smještaj i obrada sadržaja na internetu, izrada mrežnih stranica i upravljanje sadržajem, samo su neke od tema koje će se apsolvirati. Radionicu vodi Siniša Begović.
 
23. travanj 2024 11:39