StoryEditorOCM

<strong>Otvara se najveći kongres o stočarstvu</strong><br />   <br />  

Piše DV
26. kolovoza 2018. - 22:36

Potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić otvorit će Godišnju konferenciju Europske federacije za animalne znanosti (The European Federation for Animal Science – EAAP) 27. kolovoza (ponedjeljak) 2018. godine od 18:30 sati u Hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik. 
Konferencija će se održati od 27. do 31. kolovoza 2018. godine u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne agencije, pod pokroviteljstvom potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, a okuplja znanstvenike i stručnjake iz područja animalnih znanosti ne samo iz Europe već iz cijelog svijeta. Sudionicima pruža uvid u najnovije rezultate istraživanja iz svih područja animalnih znanosti te je izvrsna prilika za neposredni kontakt s vodećim znanstvenicima iz tih područja. 
Izlaganja i rasprave o znanstvenim i stručnim dostignućima u europskoj i svjetskoj stočarskoj proizvodnji kroz veliki broj radnih sekcija ujedno su prilika za stjecanje novih ideja, kako znanstvenika tako i stočarskih stručnjaka iz različitih institucija i studenata.
 

25. travanj 2024 10:06