StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPrijave otvorene do 20. rujna 2018. godine

Marina Frapa Resort Rogoznica domaćin ekskluzivne poslovne regate

Piše Promo
3. kolovoza 2018. - 12:00

10 velikih gatova, 462 potpuno opremljena veza u moru, 150 suhih vezova kao i  dva hotela „Otok“ i „Kopno“ uz  otvoreni bazen, bogati sportski centar, kongresne sale, noćni klub te brojni drugi sadržaji Marinu Frapa Resort Rogoznica čine nezaobilaznom točkom na karti nautičkog turizma i mjestom kojem se brojni ljubitelji mora i brodova uvijek iznova vraćaju. 

A razloga za ponovni dolazak u Rogoznicu ubrzo nakon što se slegnu ljetni nautički i ostali morski dojmovi, bit će još i više, jer će nadolazeće jesenske mjesece obilježiti održavanje ekskluzivne poslovne regate, za koju svakodnevno pristižu prijave brojnih hrvatskih i stranih sudionika. 

Od 4. do 7. listopada 2018. godine Marina Frapa Resort Rogoznica bit će mjesto okupljanja   te povezivanja brojnih nacionalnih i međunarodnih kompanija i poduzetnika, a značaj regate među prvima su prepoznali AZ dobrovoljni mirovinski fondovi, Ban Tours Yachting, Croatia Sotheby’s International Realty i Pelsys Yacht Charter. Ne manje važna jest i podrška medijskih partera - Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika, Mreže TV, Dalmatinskog portala, Dubrovačkog vjesnika, Auto Moto Nautic Visiona te magazina Old Timer Cluba koji će praćenjem regate dodatno osnažiti i podržati važnost održavanja Frapa Business Cup regate kao i prepoznatljivost iste.  

Upravo zahvaljujući visokom standardu i kvaliteti usluge Marina Frapa Resort, tijekom proteklih 20 godina rada i djelovanja, čak je 14 puta bila proglašena najboljom marinom u Republici Hrvatskoj, a posebna pažnja koju posvećuje brizi o zaštiti okoliša potvrđena je i Plavom zastavom i programom Green Sail, što su dodatni razlozi za posjet ovom ekskluzivnom poslovnom događanju o kojem se danas počinje pričati, ali će se zasigurno dugo pamtiti. 

Tijekom četiri dana trajanja Frapa Business Cup bit će centralno mjesto okupljanja nacionalnih i međunarodnih poduzetnika i tvrtki koji će ovom prilikom kroz zajednički provedene sportske, ali i opuštajuće trenutke imati mogućnost razmijeniti poslovna iskustva kao i otvoriti nove prostore suradnje te ne manje važno provesti zanimljiv interni team building. 
Ukoliko još niste, prijavite se za sudjelovanje na Frapa Business Cupu na marketing@marinafrapa.hr  i sudjelujte u stvaranju jedne doista lijepe i zanimljive hrvatske nautičke i poslovne priče! Priče koja će i Vama donijeti ono što s pravom očekujete!

24. travanj 2024 04:00