StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoZAVRŠEN POSLOVNI SKUP 'MEETING & INCENTIVE FORUM'

Valamar još jednom dokazao da je lider u poslovnom segmentu turizma

Piše dv
15. lipnja 2018. - 14:46

Na završenom poslovnom skupu Meeting & Incentive Forum (M&I Forum) specijaliziranom za MICE poslovanje, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* bio je domaćin za više od 160 hotelijera te više od 300 agenata iz cijele Europe.

- Valamar se već 10 godina uspješno predstavlja na ovom forumu i to više puta godišnje. Ove godine smo imali iznimnu čast biti domaćinima ove prestižne manifestacije, zajedno sa ostalim kolegama iz Dubrovnika, a napose  uz veliku i nesebičnu podršku TZ Grada Dubrovnika i HTZ-a. Sam skup vrlo je zahtjevnog formata, a radi se o četverodnevnom poslovnom skupu tijekom kojega hotelijeri imaju dogovorene sastanke “jedan-na-jedan” sa potencijalnim kupcima, tj. agencijama. U poslovnom smislu, Forum je otvorio vrata Dubrovnika za potencijalne nove poslove u narednim godinama za osebujno MICE poslovanje gdje još ima puno mjesta za bolju i kvalitetniju promociju - ističe Marilka Tovarac, voditeljica odjela MICE prodaje u dubrovačkoj podružnici Valamar Riviere.
- Dubrovnik to svakako zaslužuje, a Valamar u Dubrovniku je zasigurno predvodnik ovog trenda, što pokazuju sve bolji rezultati iz godine u godinu u poslovnom segmentu. Bilo je iznimno važno pokazati se u najboljem mogućem svjetlu svim sudionicima Foruma, kako kupcima tako I kolegama hotelijerima. Moram istaknuti da smo dobili pregršt pohvala upućenih prvenstveno na organizaciju i uslugu od strane sudionika Foruma - objasnila je Marilka Tovarac.

M&I Forum, vodeći i najveći specijalizirani forum kongresne industrije već 12 godina uspješno se organizira širom Europe pod vodstvom Worldwide Events-a, a ovogodišnji forum održan u Dubrovniku, okupio je ukupno preko 700 profesionalaca kongresne industrije.

24. travanj 2024 03:22