Vijesti Turizam i gospodarstvo

PROPALI PREGOVORI

U SRCU SEZONE Radnici Croatije Airlines najavili štrajk krajem lipnja

PROPALI PREGOVORI

Završen je proces neuspješnih pregovora uprave i radnika okupljenih u sindikat nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlines, i to nakon godinu i pol dana. "Nakon godinu i pol dana iscrpili smo sve mogućnosti za bilo kakav dogovor jer nemamo ozbiljnog sugovornika. Stečeni su uvjeti za industrijske akcije kao posljednji način da se ukaže vlasniku na probleme tvrtke. Javnost i naše putnike ćemo na vrijeme informirati o svim zbivanjima, poručuju iz Izvršnog odbora sindikata Croatia Airlinesa.

Kolege iz uprave nažalost, poručuju iz sindikata, više ne rade u okvirima razumnog ljudskog ponašanja i Croatia Airlines postala je žrtvom katastrofalne poslovne politike, a najbolji primjer je još uvijek aktualna situacija sa stotinama otkazanih letova i unamljenih tuđih aviona što nam je nanijelo milijunske štete.

"Stečeni su uvjeti za industrijske akcije kao posljednji način da se ukaže vlasniku na probleme tvrtke. Javnost i naše putnike ćemo na vrijeme informirati o svim zbivanjima. Još jednom pozivamo Vladu RH da pomogne Croatiji Airlines dok se još ima vremena i da imenuje najbolju upravu u punom mandatu", poručuju udruženi sindikati pilota, kabinskog osoblja i zrakoplovnih tehničara.

U slučaju izostanka reakcije iz Vlade, štrajk se održava u srcu sezone, krajem lipnja. 

Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije