StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoSAJAM U KATOWICAMA

Našu županiju lani posjetilo 75.500 turista iz Poljske

Piše DV
23. ožujka 2018. - 14:24

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije po prvi put nastupa na međunarodnom sajmu turizma, sporta i nautičke opreme GLOBalnie u Katowicama, u Poljskoj.
 
"Nastupamo na štandu od 18 četvornih metara, zajedno s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske županije. Sajam ima za cilj pokazati što je trenutno najbolje u turističkom poslovanju. Ponude posvećene obiteljima i pojedincima, ljubiteljima povijesti i kulture, entuzijastima agroturizma i ekoturizma, te svim aktivnostima na otvorenome, kao i proizvođačima rekreacijske i sportske turističke opreme naći će se na preko 200 štandova na izložbenom prostoru od oko 7.000 kvadrata. U maratonu pratećih događanja, sudionici će imati priliku uživati ​​u glazbenim emisijama, ukusnim zalogajima iz cijelog svijeta i dijeliti poslovno iskustvo s drugima", javljaju iz županijskog TZ-a.
 
Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2017. godini posjetilo 75.500 turista iz Poljske, koji su ostvarili 530.000 noćenja i nalaze se na visokom trećem mjestu po broju ostvarenih noćenja.

24. travanj 2024 05:51