Vijesti Turizam i gospodarstvo

SAJAM U KATOWICAMA

Našu županiju lani posjetilo 75.500 turista iz Poljske

SAJAM U KATOWICAMA

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije po prvi put nastupa na međunarodnom sajmu turizma, sporta i nautičke opreme GLOBalnie u Katowicama, u Poljskoj.
 
"Nastupamo na štandu od 18 četvornih metara, zajedno s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske županije. Sajam ima za cilj pokazati što je trenutno najbolje u turističkom poslovanju. Ponude posvećene obiteljima i pojedincima, ljubiteljima povijesti i kulture, entuzijastima agroturizma i ekoturizma, te svim aktivnostima na otvorenome, kao i proizvođačima rekreacijske i sportske turističke opreme naći će se na preko 200 štandova na izložbenom prostoru od oko 7.000 kvadrata. U maratonu pratećih događanja, sudionici će imati priliku uživati ​​u glazbenim emisijama, ukusnim zalogajima iz cijelog svijeta i dijeliti poslovno iskustvo s drugima", javljaju iz županijskog TZ-a.
 
Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2017. godini posjetilo 75.500 turista iz Poljske, koji su ostvarili 530.000 noćenja i nalaze se na visokom trećem mjestu po broju ostvarenih noćenja.

Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije

Novi broj Dubrovačkog vjesnika

Novi broj Dubrovačkog vjesnika
ISTRAŽILI SMO JESU LI ISKUSNI POLICAJCI DOISTA POSTALI ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA NA POSLU RASPITALI SMO SE HOĆE LI JA...
Novi broj Dubrovačkog vjesnika