StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoVISOKA DELEGACIJA NA 'MEZI'

PLENKOVIĆ U STONU I OREBIĆU Premijer stiže na Festu od kamenica

Piše DV
16. ožujka 2018. - 18:02

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetit će Orebić i Ston, sutra, u subotu, 17. ožujka, priopćili su iz Vlade. U 10 sati, u Orebiću, posjetit će i obići novoizgrađenu zgradu i športsku dvoranu Osnovne škole Orebić, čija je izgradnja sufinancirana sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Dubrovačko-neretvanske županije i Općine Orebić (Ulica Joza Šunje 4).

U 12 sati, u Stonu, posjetit će manifestaciju „Dan malostonske kamenice“ te obići školjkare i štandove (riva u Malom Stonu ). Dan malostonske kamenice, koji se obilježava na blagdan sv. Josipa, je tradicionalna manifestacija na kojoj se predstavljaju školjkari, vinari i tradicionalni hrvatski otočni proizvodi vrhunske kvalitete.

U 12.30 sati, u Hotelu Ston (Obala dr. Ante Starčevića 9), predsjednik Vlade sastat će se s predstavnicima Dubrovačko-neretvanske županije, Ministarstva poljoprivrede, četiriju općina iz Malostonskog zaljeva, Sveučilišta u Dubrovniku, udruge FLAG Južni Jadran i školjkara. Razgovarat će o pitanjima iz područja uzgoja školjaka, ribarstva i marikulture.

25. travanj 2024 13:06