StoryEditorOCM
KulturaAKCIJA HRVATSKE ZAJEDNICE ŽUPANIJA

Sudjelujte u fotonatječaju ”Volim svoju županiju” i osvojite vrijedne nagrade

Piše Ahmet Kalajdžić Foto: Ahmet Kalajdžić
6. ožujka 2018. - 12:09

Hrvatska zajednica županija poziva sve ljubitelje fotografije da se uključe u treći po redu foto- natječaj pod nazivom „Volim svoju županiju“. Cilj i ovog natječaja jest fotografijom prikazati regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake hrvatske županije.

Natječaj je otvoren do 20. travnja ove godine a za sudjelovanje je potrebno fotoobjektivima zabilježiti zanimljive detalje, prirodne ljepote ili kulturnu i prirodnu baštinu svoje županije i potom te fotografije putem aplikacije na službenoj Facebook stranici Hrvatske zajednice županija dostaviti prosudbenoj komisiji.

Najbolje fotografije biti će proglašene u kategorijama "najbolja fotografija" prema broju glasova i prema izboru stručnog žirija, a za najuspješnije fotografe organizator je pripremio GoPro Hero 5 kamere.

Stručni će žiri voditi iskusna profesionalna fotografkinja Mare Milin. Uz nju će članovi komisije biti i sve pristigle radove stručno vrednovati voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Međimurske županije Mateja Gošćiej, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije Bernardo Pahor te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Pored spomenutih članova, ove će godine žiri biti bogatiji i za počasnog člana, pobjednika prošlogodišnjeg izdanja Alena Špiljaka.

Sve ostale detalje o natječaju zainteresirani potencijalni sudionici mogu pronaći na web i Facebook stranicama Hrvatske zajednice županija. Također, organizator sve sudionike ali i "obične" ljubitelje fotografije podsjećaju da ne zaborave zapratiti i njihov Instagram- profil „Volim svoju zupaniju“ za dodatne detalje i brojne zanimljive popratne sadržaje.

25. travanj 2024 06:17