StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPOTRAGA ZA ANIMATORIMA U DUBROVNIKU

Valamar Riviera nastavlja s audicijama za animatore

Piše PSD.
30. siječnja 2018. - 15:31

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu u Hrvatskoj, traži animatore za nadolazeću sezonu, a Valamarov tim ovaj tjedan stiže u Dubrovnik. Audicija u Dubrovniku održat će se ovaj četvrtak, 1. veljače u Upravnoj zgradi Valamar Riviere s početkom u 9 i 11 sati.
 
Valamarov animacijski tim ove će sezone okupiti oko 200 animatora koji će biti zaduženi za osmišljavanje i provedbu zabavnih sadržaja za goste Valamarovih objekata, a otvorene su pozicije u Poreču, Rapcu, Puntiželi, otoku Krku i Dubrovniku. Pozicija animatora idealna je za sve koji vole raditi u timu, imaju između 18 i 35 godina te dobro vladaju stranim jezicima. Traže se sportski animatori, instruktori aerobica, zumbe, yoge i pilatesa, dječji animatori i odgajatelji te svestrani animatori i plesači.
 
Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere. Sezonskim zaposlenicima Valamar nudi plaću koja je 20 posto viša od prosječne plaće u turizmu te sezoncima koji dolaze raditi u druge destinacije osigurava odlične uvjete smještaja u Kući Valamar uz tri obroka dnevno. Kompanija će ove godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova u destinacijama duž Jadrana.
 
Detaljan raspored svih audicija možete pronaći na web stranici valamar-riviera.com, a sve zainteresirane pozivamo da svoj životopis i prijavu pošalju već danas na sljedeće e-mail adrese: entertainment.valamar@valamar.com ili animation@valamar.com.
 

19. travanj 2024 16:00