Vijesti Turizam i gospodarstvo

S PRAVOM SE HVALE

Valamar: Dajemo božićnice od 400 do 1700 kuna, 600 kuna za svako dijete i bonove

S PRAVOM SE HVALE

i ove će se godine zaposlenicima Valamar Riviere isplatiti božićnice i darovi, najavili su iz ove hotelske kuće koja posluje i u Dubrovniku. Visina božićnice određena je brojem sati rada u kompaniji te se neto iznosi kreću od 400 do 1700 kuna.

U skladu s praksom prethodnih godina, božićnice se isplaćuju u gotovini, a ovogodišnjom će božićnicom biti obuhvaćeno 18 posto više zaposlenika u odnosu na 2016., odnosno više od 4300 zaposlenika.
 
Također, kažu iz Valamara, dogovorena je isplata darova u naravi, i to poklon bon od 400 kuna za lokalne trgovine u kojima Valamar Riviera posluje, koje će dobiti 16 posto više zaposlenika nego lani.

Bit će uplaćen i dar djetetu do 15. godine starosti, u iznosu od 600 kuna, čime je obuhvaćeno oko 930 zaposlenika.
 
"Uspjeh Valamara je uspjeh svih naših zaposlenika i zajedno sa sindikatima nastavljamo kvalitetan i pozitivan dijalog poboljšanju uvjeta svih zaposlenika vodeći računa o tome da se adekvatno nagradi što veći broj zaposlenika. Kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, Valamar Riviera kontinuirano stimulira i nagrađuje svoje zaposlenike ne samo na kraju, već i tijekom godine", poručili su.
 

Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije