StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoNAJUSPJEŠNIJA TRGOVAČKA DRUŠTVA

Zlatne kune tvrtkama Karika, Nautika i Jadranski luksuzni hoteli

Piše PSD.
28. studenog 2017. - 16:16

Karika d.o.o, u kategoriji malog trgovačkog poduzeća, Nautika d.o.o. u kategoriji srednjeg, te Jadranski luksuzni hoteli d. d. u kategoriji velikog trgovačkog društva, dobitnici su plakete Zlatna kuna 2017. koja im je dodijeljena na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća ŽK Dubrovnik održanoj danas u amfiteatru Kampusa Sveučilišta u Dubrovniku.
Već dvadeset godina Županijska komora nagrađuje najbolje poduzetnike u kategoriji malih, srednjih i velikih trgovačkih društava na području Dubrovačko-neretvanske županije, na temelju rezultata poslovanja u prethodnoj poslovnoj godini. Osim Plakete Zlatna kuna, ŽK Dubrovnik petu godinu dodjeljuje i priznanje Dubrovačka vidra kojim se želi skrenuti pozornost na one poduzetnike koji svojim samozatajnim, dugogodišnjim radom potiču razvoj županijskog i hrvatskog poduzetništva i gospodarstva, koji posluju s dobiti, vodeći računa u prvome redu o svojim radnicima, ali i obvezama prema državi. Vidru su dobile tvrtke Ivanka RRIF d.o.o., Mini Brum s Mljeta, Radić &Co iz Orebića, Prima i Registrator iz Dubrovnika, te Vinogradi Volarević iz Metkovića.
Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu primili su i predstavnici tvrtke Blato 1902 d. d. za 115. obljetnicu i Luka Dubrovnik za 70. obljetnicu poslovanja.

19. travanj 2024 06:22