Vijesti Turizam i gospodarstvo

VLM AIRLINES OBJAVLJUJE NOVE SEZONSKE LINIJE

Jednom tjedno iz Maribora do Splita i Dubrovnika

VLM AIRLINES OBJAVLJUJE NOVE SEZONSKE LINIJE

VLM Airlines, zrakoplovna tvrtka u vlasništvu SHS Aviation, objavljuje uspostavljanje dvije redovite, sezonske linije sa aerodroma u Mariboru (Slovenija) do dvije destinacije na Jadranskoj obali - Split i Dubrovnik (Hrvatska).

VLM Airlines će održavati ove linije tijekom kolovoza, svakog utorka, turboelisnim zrakoplovom Fokker 50. Karte za ove letove su već u prodaji po cijeni od 39 eura* na liniji Maribor - Split i 49 eura* na liniji Maribor - Dubrovnik (cijena za jedan smjer sa uključenim pristojbama i obaveznim doplatama) i mogu se kupiti preko sajta www.flyvlm.com ili www.euroval.si. Za sve putnike, parking na aerodromu Edvard Rusjan u Mariboru je besplatan.
 
Nove linije između Maribora i Splita i Maribora i Dubrovnika će biti uspostavljene 8. kolovoza, a letovi će se obavljati do 29. kolovoza.
 
Red letenja na novim sezonskim linijama zrakoplovne tvrtke VLM Airlines od 8. kolovoza 2017.
 

Ruta Polazak Dolazak Dan leta Cijena*
Split - Maribor 10:30 11:25 utorak od €39
Maribor - Split 16:10 17:00 utorak od €39
Dubrovnik - Maribor 13:40 14:55 utorak od €49
Maribor - Dubrovnik 11:55 13:10 utorak od €49

* Cijena za jedan smjer sa uključenim pristojbama i doplatama. Cijena uključuje do 20kg predane prtljage i do 10kg ručne prtljage.
 
Osim redovitih letova iz Maribora do Splita i Dubrovnika, VLM Airlines obavlja i sezonske letove iz Italije (Ankona, Bari i Salerno) do Hrvatske (Brač, Split i Zadar), Grčke (Krf, Preveza i Zakintos) i Crne Gore (Podgorica i Tivat).
 
O aviokompaniji VLM Airlines
Belgijska tvrtka SHS Antwerp Aviation N.V. i slovenska zrakoplovna tvrtka VLM Airlines d.d. su pokrenule zračni promet pod brendom "VLM Airlines". Obje tvrtke su u vlasništvu nizozemske investicione tvrtke SHS Aviation B.V.
 
VLM Airlines posjeduje flotu od 6 zrakoplova Fokker 50. Svaki zrakoplov može prevesti 50 putnika. Ovog ljeta će VLM Airlines održavati 15 linija, povezujući 11 destinacija u pet zemalja. U ovom trenutku VLM Airlines zapošljava 55 zrakoplovnih profesionalaca.
 
SHS Antwerp Aviation je nasljednik VLM Airlines N.V. koja je ugašena 22. lipnja 2016. U rujnu 2016. SHS Aviation je preuzeo preostali avion i imovinu VLM Airlines N.V.
 
SHS Aviation B.V. (registrovana u Holandiji) razvila je poslovanje u oblasti zračnog prometa (i kao zračna tvrtka, ali i kao tvrtka koja obavlja aerodromske djelatnosti). Tvrtka je u vlasništvu holandskih (60%) i kanadskih (40%) investitora. SHS Aviation B.V. posjeduje dvije kćerke tvrtke: SHS Antwerp Aviation N.V. i slovensku tvrtku SHS Aviation d.o.o. (koja je također i vlasnik tvrtke Aerodrom Maribor d.o.o)
www.flyvlm.com
 

Naslovnica Turizam i gospodarstvo

Najčitanije

Odustali pred ciljem, ali ne žale

Odustali pred ciljem, ali ne žale
Ova grupa mladih turista stigla je sa sjevera Europe, iz Poljske. To su autostoperi kojima je cilj što brži dola...
Odustali pred ciljem, ali ne žale

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Prodani Dubrovački vrtovi sunca!
Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu imaju novog vlasnika, kinesku korporaciju HNA Tourism group. Potkraj rujna fina...
Prodani Dubrovački vrtovi sunca!

Najnovije