StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoMEĐUNARODNI DAN POLJUPCA

Uz šum valova i zvuke gitare,poslali poljupce u svijet

Piše B.E.
7. srpnja 2017. - 00:43

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom obilježila je Međunarodni dan poljupca i to na najromantičnijem mjestu u Gradu, tradicionalnom mjestu za okupljanje zaljubljenih, na Porporeli.

- Danas smo stigli iz Velike Britanije, i upravo smo šetali ovim prelijepim gradom, i iz znatiželje smo došli ovdje jer smo vidjeli da se nešto događa.Ovo je fantastično, oduševljeni smo, poljubio sam svoju djevoj i uistinu je bilo čarobo- kazao je Devid.

U najromantičnijoj večeri, uz šum valova te zvuke gitare, svaki par je imnalo priliku da sliku svog poljupca na posebnoj „klupi za ljubljenje" pošalje u svijet s oznakom #kissfromdubrovnik!

- Tako je sve ramantično, lijepo, jedinstveno, nemam riječi. Prvi put smo ovako nešto doživjeli i drago nam je što se to dogodilo upravo u gradu koji je i sam po sebi romantičan i poseban –izjavila je turistkinja iz Austrije Elen.
Svaki par koji se fotografirao na klupi, mogao se fotografirati i u Magic Mirroru, gdje su na poklon dobili polaroid fotografiju.

19. travanj 2024 17:18