StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPROMOCIJA U SUSJEDSTVU

Zimski festival predstavljen Sarajlijama i Mostarcima!

Piše PSD.
28. studenog 2016. - 11:37

U suradnji TZ grada Dubrovnika i gradske uprave grada - prijatelja Sarajeva, u subotu 26. studenog u jednom od poznatih trgovačkih centara u središtu bosanskog glavnog grada upriličeno je predstavljanje zimske ponude Dubrovnika i Dubrovačkog zimskog festivala, a u nedjelju 27. studenog predstavljanje je organizirano u Mostaru.
 
Na štandu postavljenom u središtu trgovačkog centra u Sarajevu informatorice TZ grada Dubrovnika  Paula  Kovač i Darija Dražeta, te Božo Burić podijelili su informativne materijale i upoznale posjetitelje s atraktivnom ponudom Dubrovnika tijekom zime.

Poseban naglasak bio je na predstavljanju "Dubrovačkog zimskog festivala" i svih programa koje sadrži ovaj festival - Advent u Gradu, Dječji zimski festival Orlandino, Doček Nove godine, te Festa Svetog Vlaha i Dubrovački karnevo. Predstavljene su i posebne ponude otvorenih dubrovačkih hotela, a promovirana je i dubrovačka kartica.

U okviru posjete Sarajevu Siniša Žakula , voditelj za  promociju i on line strategiju u TZ grada Dubrovnika sudjelovao je u emisiji  jednoj od najslušanijih radio postaja Bosne i Hercegovine Radio RSG, na kojemu je u tijeku i promotivna kampanja
dubrovačke zimske ponude.

U  Mostaru je štand bio postavljen u nedjelju 27. studenog u trgovačkom centru Mepas Mall, a promotivni materijali Dubrovnika također su izazvali veliku pozornost posjetitelja. Tradicionalno, državljani Bosne i Hercegovine tijekom zime rado posjećuju Dubrovnik, te su organizirana predstavljanja bila doprinos promociji u susjednoj Bosni i Hercegovini za dolazak u naš grad koji uz toplu i blagu klimu zimi nudi zaista atraktivne sadržaje.
 

19. travanj 2024 01:06