StoryEditorOCM
Svijetkrvoproliće u SAD-u

Više policajaca ranjeno u masovnoj pucnjavi u Sjevernoj Karolini: osumnjičeni pronađen mrtav

Piše vijesti sd
29. travnja 2024. - 23:46

Novo krvoproliće i masovna pucnjava u Americi! Više je policajaca ranjeno u pucnjavi u Charlotteu u Sjevernoj Karolini, javio je Associated Press. Policija je potvrdila da je više žrtava prevezeno u bolnice. Lokalna WSOC TV javlja kako je u pucnjavi ubijen najmanje jedan policajac.

Vlasti nisu rekle koliko je točno policajaca pogođeno. Mnoge ceste u okolici bile su zatvorene kako bi se olakšalo kretanje hitne pomoći. Policija je obavijestila građane kako je osumnjičenik pronađen mrtav i da više nema opasnosti. 

Kiashia Williams vozila se kući kada je čula nekoliko pucnjeva u razmaku od nekoliko sekundi. "Kola hitne pomoći i policija samo su počeli juriti", ispričala je Williams dok je čekala u svom automobilu da joj se dopusti da ode kući i provjeri kako joj je kći... Građani su uplašeni.

Prometnice u okolici poprišta krvoproloća bile su zatvorene kako bi vozila hitne pomoći brže stigla do bolnice. Policija je pozvala ljude da se drže dalje od tog područja te da ostanu u svojim domovima...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 00:41