StoryEditorOCM
Kultura1. Međunarodni festival i natjecanje zborova Adriatic Pearl

Besplatni koncert zborova iz šest zemalja večeras u Valamaru

Piše PSD.
2. studenog 2019. - 18:04
Organizatori 1. Međunarodnog festivala i natjecanja zborova Adriatic Pearl pozivaju vas na svečanost zatvaranja manifestacije koja će se održati večeras od 20 sati u dvorani Elafiti, Hotela Valamar Lacroma.
Na završnom danu s pjevačima iz Poljske, Austrije, Švedske, Hrvatske, Portugala i Indonezije koncerti su otvoreni i besplatni. Nastupaju Akademicki Chor Politechniki Lubelskiej (Poljska),En Kör (Švedska),78 Youth Choir (Indonezija),Voices - Landesjugendchor Vorarlberg (Austrija), Mixed Choir Camerata Vocale Split (Hrvatska) i Coro Misto da Beira Interior (Portugal).
Organizatori Gábor Hollerung (umjetnički ravnatelj meeting music) i Piroska Horváth (izvršna direktorica meeting music) najavljuju 2. Međunarodni festival i natjecanje zborova Adriatic Pearl koji će biti održan od 27. do 31. listopada 2021.
Gábor Hollerung i Piroska Horváth uspješno organiziraju međunarodna zborska natjecanja i festivale od 1988. godine. Suosnivači su Svjetskih zborskih igara koje su prvi put održane u Linzu, u Austriji 2000. godine te neprekidno rade za zborsku zajednicu. Od 2013. godine vode meeting music zbog zborova i obogaćuju međunarodnu scenu natjecanjima u Mađarskoj, Italiji, Njemačkoj, Portugalu, Poljskoj i Austriji.
24. travanj 2024 10:56