StoryEditorOCM
KulturaUMJETNIČKA GALERIJA DUBROVNIK

Dođite na druženje s umjetnicima

Piše dv
9. srpnja 2019. - 13:10

Od 4. srpnja za javnost je u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik otvorena velika izložba na sva tri kata muzeja pod nazivom „Moderna i suvremena umjetnost: izložba iz zbirke Umjetničke galerije Dubrovnik“, koja se može pogledati do 18. kolovoza.

U svrhu upoznavanja posjetitelja s muzejskom zbirkom i detaljnijeg uvida u izložbu, Umjetnička galerija Dubrovnik u petak, 12. srpnja u 10 sati organizira druženje s umjetnicima i stručno kustosko vodstvo kroz izložbu otvoreno za javnost. Kustosica izložbe „Moderna i suvremena umjetnost: izložba iz zbirke Umjetničke galerije Dubrovnik, dr.sc. Rozana Vojvoda, viša kustosica Umjetničke galerije Dubrovnik zainteresirane će posjetitelje provesti kroz izložbu na kojoj će oni imati priliku pobliže se upoznati s radom velikih dubrovačkih i nacionalnih umjetnika.

Za sve pone koji ne mogu doći u petak u naznačeno vrijeme, valja reći kako je radno vrijeme Umjetničke galerije Dubrovnik i Galerije Dulčić Masle Pulitika svakim danom osim ponedjeljkom od 9 do 20 sati.

25. travanj 2024 06:44