StoryEditorOCM
KulturaDUBROVAČKI SIMFONIJSKI ORKESTAR

Omiljeni program filmske, latino i pop glazbe u Dvoru

Piše PSD.
4. lipnja 2019. - 11:34
Dubrovački simfonijski orkestar najavljuje koncert filmske, pop-rock i latino glazbe u atriju Kneževa dvora u utorak, 4. lipnja. Koncertom će ravnati Slobodan Begić, dok će kao solist nastupiti trubač Džemal Cakić, a za brojne zanimljive obrade aranžmane je priredio Damir Butigan. Početak koncerta je u 21 sat.

Program filmske i popularne glazbe posljednjih je nekoliko godina okupljao brojnu domaću i stranu publiku. Za sve koji su se zaželjeli omiljenog programa, a i one koji bi htjeli poslušati koncert po prvi put, DSO pops sastav za ovu priliku priprema glazbu iz filmova Misija, Ratovi zvijezda, Sjećanja jedne gejše, Miris žene, Avatar, Kum, Titanik, iz serije Igra prijestolja, zatim svevremenske hitove Guantanamera, Volare, Sway i New York New York, kao i glazbu grupe Queen, ABBA-e, Beatlesa i brojne druge popularne skladbe.

Ulaznice za koncerte dostupne su u uredu Orkestra od 9-14.30 sati, na web stranici www.dso.hr, u Luži, u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u gift shopu Dubravka na Pilama i jedan sat prije početka koncerta na mjestu održavanja. Ulaznice po povlaštenim cijenama za građane i ostvarenje popusta, dostupno je isključivo na blagajni Orkestra.
16. travanj 2024 14:46