StoryEditorOCM

"Do viđenja na nebu" i stand up show Lade Bonacci u Dubrovnik Beer Companyu!

Piše PSD.
24. svibnja 2019. - 16:15
Kazalište Marina Držića ulazi u posljednja tri tjedna sezone 2018./19., a tom prigodom na maloj Sceni Bursa večeras, 24. svibnja s početkom u 20 sati zaigrat će predstava "Do viđenja na nebu" u režiji Ivana Planinića prema motivima kultne knjige “Razgovori s Krležom” Predraga Matvejevića. Dotad najavljeni događaj za 25. svibnja seli na novu lokaciju i mijenja satnicu! Iz KMD-a najavljuje stand up show Lade Bonacci u suradnji s Dubrovnik Beer Company za 25. svibnja s početkom u 21h. Ulazak je slobodan za sve posjetitelje, a lokacija pivovare je u Gružu na adresi Obala Pape Ivana Pavla II 15.

"Do viđenja na nebu" je izvedbeni tekst dramaturški oblikovan kao kronologija nastanka knjige, a to ujedno znači i neposredan uvid u nastanak profesionalnog i prijateljskog odnosa Krleže i Matvejevića, ali ponajviše i kao kronologija umjetničkog i političkog životopisa čime Krležino svjedočanstvo izvedbeno zadobiva čvrstu temporalnuliniju pripovijedanja. Igraju Hrvojka Begović i Luka Bulović.
Lada Bonacci, glumica i prekarna radnica, ljubavi gladna i potrage sita vraća se na scenu sa svojim Stand up nastupom koji je nastao jer je naprosto morao. Nakon faze testiranja u Zagrebu i Splitu stiže pedeset minuta smijeha, autoironije bez autocenzure sa pjevanjem na playback. Lada može svašta može sama pa i smijati se samoj sebi, ali u društvu je zabavnije!
25. travanj 2024 16:40